Τι φόρεσαν οι επώνυμες στις βραδινές τους εξόδους

Σκορδά – Κοκκίνου – Φουρέιρα έλαμψαν με τις εμφανίσεις τους

Από την Παρασκευή το βράδυ πολλές ήταν οι πρεμιέρες που έγιναν αλλά και τα events. Οι Ελληνίδες celebrities φόρεσαν τα «καλά» τους και βγήκαν έξω.

Η Φαίη Σκορδά πήγε την Παρασκευή το βράδυ στο Θέατρο ΗΒΗ για να παρακολουθήσει την παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα total black leather look, το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες ενώ τελειοποίησε την εμφάνιση της με ένα κόκκινο κραγιόν.

Φαίη Σκορδά

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε η πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου με τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Ήβη Αδάμου στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia». 

H Ελένη Φουρέιρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό πήγε στο νυχτερινό κέντρο μαζί με την παρέα τους και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών.

Ελένη Φουρέιρα 

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα

Μια σπάνια βραδινή εμφάνιση έκανε το βράδυ της Κυριακής η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο θέατρο Άλσος προκειμένου να παρακολουθήσει την συναυλία του Χρήστου Μάστορα και του συγκροτήματός του “Μέλισσες” στην οποία guest ήταν η Έλενα Παπαρίζου.

Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου

Στην ίδια βραδιά βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία επέλεξε κι εκείνη ένα leather look. 

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Στο θέατρο Ήβη στην Πρεμιέρα "Όποιος θέλει να χωρίσει...να σηκώσει το χέρι του!" πήγε και η Κωνταντίνα Μιχαήλ με την Ευγενία Δημητροπούλου. 

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Ευγενία Δημητροπούλου

Ευγενία Δημητροπούλου

Η Ράνια Κωστάκη πήγε το βράδυ του Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και τράβηξε όλα τα βλέμματα με τη σέξι εμφάνισή της.

Ράνια Κωστάκη

Ράνια Κωστάκη

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top