«Η Δέσποινα Βανδή είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της στους φίλους»

Όσα είπε στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας

O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο, ενώ φυσικά, αναφέρθηκε και στα προσωπικά της συναδέλφου και φίλης του, τα οποία αποτελούν ένα από τα πιο hot gossip news των ημερών.

«Η Δέσποινα Βανδή έχει ένα ελάττωμα, αγαπάει τα λάθος άτομα»

Ο ίδιος μάλιστα παραδέχτηκε πως γνώριζε από την αρχή για τον χωρισμό της Δέσποινας από τον Ντέμη Νικολαϊδη, αφού η τραγουδίστρια είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του στενού της κύκλου.

βανδη σχεση ηθοποιος

Για τη συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ο οποίος αυτή την περίοδο πραγματοποιεί εμφανίσεις στην Κύπρο με τη γνωστή τραγουδίστρια

«Είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της στους φίλους της και στους στενούς της συνεργάτες και ήταν πολύ όμορφη και γλυκιά αυτή η κίνηση προς εμάς. Το αντιμετώπισε πολύ θαρραλέα όλο το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Όσο για τη νέα σχέση της διάσημης τραγουδίστριας με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σχολίασε: «Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ διακριτικός. Δε μου έχει μιλήσει ακόμη και δεν της μίλησα γι΄ αυτό κι εγώ. Αν νιώσει κάποιος την ανάγκη να το πει, αν ισχύει που πιθανολογούμενα ισχύει, εφόσον έχουμε δει και πράγματα, όταν μου μιλήσει και μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω… αλλά τώρα δε μου έχει μιλήσει καν. Τότε ναι, θα σας πω».

Βανδή – Μπισμπίκης: Όσα συνέβησαν στη βόλτα τους στα Εξάρχεια

«Λαμπερή όμορφη και ανανεωμένη, ένιωθε από τον Ιούλιο μπορώ να πω,  απ΄ όταν ξεκινούσαμε. Είχε αυτόν τον αέρα, τώρα συνεχίζει να τον έχει», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top