Χαλακατεβάκης: Η συγκλονιστική στιγμή που έμαθε ότι έχασε τη μητέρα του

Ο δημοφιλής ηθοποιός στην παρέα του Breakfast@Star

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, αφού στα τέλη Ιουλίου έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.


Η σύζυγος του 63χρονου ηθοποιού, Δέσποινα Μαραγκουδάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης με τη σύζυγό του Δέσποινα Μαραγκουδάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης με τη σύζυγό του Δέσποινα Μαραγκουδάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency


«Θέλαμε πολύ ένα παιδάκι. Είχα προπονηθεί μόνο στους ρόλους. Είναι ήσυχο μωράκι. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη γυναίκα μου. Έχουμε δέσει σαν ομάδα», είπε στην εκπομπή «Breakfast@star».

Άραγε ο ερχομός της κόρης του στη ζωή του θεωρεί πως τον άλλαξε; «Ναι μου έχει δώσει μεγάλη χαρά. Η κόρη μου γεννήθηκε λίγο καιρό αφότου έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου. Στο τελευταίο γύρισμα που είχα στο «Καφέ της Χαράς» ήταν να πω τη φράση: «Που είναι η νύφη να έρθει να της τραγουδήσω» και τότε χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου είπαν η μητέρα σου πέθανε. Από τη μία πλευρά ήταν ένα καλό νέο γιατί η μητέρα μου τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρήθηκε πολύ, από την άλλη μου είπαν ότι «έφυγε» για να φέρει κάτι άλλο στη ζωή σου. Ήταν σαν να μου είπε η μητέρα μου ότι τώρα ήρθε η στιγμή να υποδεχτείς το παιδί σου και να το φροντίσεις».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top