Μαρία Μενούνος: Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια παντρεύτηκε στην Ελλάδα 

Τα αδημοσίευτα βίντεο της διάσημης παρουσιάστριας

Δείτε το βίντεο της Μαρίας Μενούνος με τη μητέρα, την κυρία Λίτσα

Ακριβώς πριν από τρία χρόνια, η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε τον σύζυγό της Keven Undergaro σε έναν παραδοσιακό στον Άκοβο Αρκαδίας, την ιδιαίτερη πατρίδα της.

Μαρία Μενούνος: Νέα απώλεια μετά τον θάνατο της μητέρας της

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έζησε την ημέρα του γάμου της, όπως ακριβώς επιθυμούσε παραδοσιακά, έχοντας στο πλευρό της ολόκληρη την οικογένειά της και τους φίλους της. 

Η Μαρία Μενούνος ντυμένη νυφούλα με τον Keven Undergaro /Φωτογραφία Instagram

Όλα αυτά συνέβησαν σαν σήμερα το 2019, με την όμορφη Μαρία να αναπολεί τις αξέχαστες στιγμές, ιδίως τότε που ακόμα ζούσε η μητέρα της, κυρία Λίτσα.

Ο «χαμός» της μητέρας της στοίχισε πολύ στη Μαρία Μενούνος /Φωτογραφία Instagram

Σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: «Αν ήθελα να ξαναζήσω οποιαδήποτε μέρα στη ζωή μου, αυτή θα ήταν η ημέρα του γάμου μου στην Ελλάδα. Μου πήρε μόνο 20 χρόνια να το κάνω. Χαχα. Και το γεγονός ότι και οι δύο γονείς μου μπόρεσαν και ήταν εκεί και γιορτάσαμε όλοι μαζί αυτή την εμπειρία, σημαίνει τα πάντα για μένα. Για πάντα ευγνώμων για τους κουμπάρους μου, τον Σωτήρη, τον Δημήτρη (Γιαννέτο), τη Μαριέττα (Χρουσαλά) και τον Λέοντα (Πατίτσα) που έκαναν αυτή την μέρα περισσότερο ξεχωριστή. 

Λέοντας Πατίτσας Μαριέττα Χρουσαλά Δημήτρη Γιαννέτος Μαρία Μενούνος

Η παρουσιάστρια με τον Λέοντα Πατίτσα, τη Μαριέττα Χρουσαλά τον Δημήτρη Γιαννέτο κι άλλους φίλους της /Φωτογραφία Instagram

Χρόνια μας πολλά αγάπη μου! Θα σε αγαπώ για πάντα.

Μαρία Μενούνος: Συγκινητικό μήνυμα για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή

Αν αναρωτιέστε τι μου ψιθυρίζει η μαμά μου στα ελληνικά, βασικά λέει ότι αν τη δω να κλαίει, είναι δάκρυα χαράς. Δύσκολο να το βλέπω τώρα αλλά νιώθω τόσο χαρούμενη που ζήσαμε αυτή τη στιγμή όλοι μαζί!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top