Άστον Κούτσερ - Μίλα Κούνις: «Δεν πλένουμε τα παιδιά μας κάθε μέρα»

Για να μην αφαιρούν τα φυσικά έλαια του δέρματός τους!

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ ζουν διαφορετικά μαζί με τα παιδιά τους, έχοντας υιοθετήσει τον δικό τους τρόπο ζωής.

Το ζευγάρι των διάσημων ηθοποιών έχει δύο παιδιά, την 6χρονη Ιζαμπέλ και τον 4χρονο Ντιμίτρι Πόρτγουντ. Και οι δυο τους συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να κάνουν συχνά μπάνιο με αφρόλουτρο κάθε μέρα για να μην αφαιρούν τα φυσικά έλαια του δέρματός τους.

Κούνις-Κούτσερ: Θα παίξουν σε διαφήμιση για να φύγουν λίγο από το σπίτι!

Η Μίλα Κούνις τόνισε ότι όταν ήταν μικρή δεν είχε ζεστό νερό στο σπίτι της, οπότε δεν έκανε μπάνιο κάθε μέρα. Και αυτό εξακολουθεί να κάνει για τα παιδιά της, αν και πλέον το ζεστό νερό δεν είναι πρόβλημα για την ίδια:

«Δεν είχα ζεστό νερό όταν ήμουν παιδί, επομένως δεν έκανα πολύ συχνά ντους. Αλλά κι όταν απέκτησα τα παιδιά μου, δεν τα πλένω καθημερινά. Δεν ήμουν ο τύπος γονέα που κάνει μπάνιο κάθε μέρα τα νεογέννητα παιδιά του».

«Έτσι νιώθουμε κι εμείς για τα παιδιά μας» είπε η Μίλα Κούνις με τον Άστον Κούτσερ να προσθέτει: «Εάν μπορείς να δεις τη βρωμιά επάνω τους τότε τα πλένεις. Διαφορετικά δεν έχει νόημα».

Όσο για το κάθε πότε πλένονται οι ίδιοι, η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ δήλωσαν ότι πλένονται κάθε μέρα αλλά δεν χρησιμοποιούν αφρόλουτρο συνέχεια. «Πλένω τις μασχάλες μου και τον καβάλο μου καθημερινά και τίποτε άλλο» τόνισε ο Κούτσερ για τη χρήση αφρόλουτρου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top