«Στην πρώτη μου ερωτική σκηνή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί»

Όσα εξομολογήθηκε η «Αργυρώ» από τον «Σασμό»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φέτος μας συστήνεται ως «Αργυρώ» μέσα από τη νέα δραματική ερωτική σειρά «Σασμός». Η νεαρή ηθοποιός σύμφωνα με το σενάριο έχει έρθει πολύ κοντά με τον Ορφέα Αυγουστίδη που υποδύεται τον «Αστέρη».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: H ηλικία, η σχέση με τον Τότσικα και η καταγωγή της

Οι δύο πρωταγωνιστές έχουν κάποιες ερωτικές σκηνές. Με αφορμή αυτό το γεγονός η ηθοποιός θυμήθηκε την πρώτη της ερωτική σκηνή στην αρχή της καλλιτεχνικής της πορείας.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το επίθετό της

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

«Όταν γύρισα την πρώτη μου ερωτική σκηνή, στην ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης», ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ντρεπόμουν πάρα πολύ μη με δουν, μη φανεί κάτι και είχα ζητήσει να βγει το μισό συνεργείο έξω. Με τα χρόνια όμως και αυτό λύνεται γιατί καταλαβαίνεις ότι είναι δουλειά και ότι είναι το ίδιο με το να κάνεις έναν τσακωμό, για παράδειγμα. Μπαίνεις τελείως στον ρόλο», είπε αρχικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala και πρόσθεσε: «Πιανόμαστε, φιλιόμαστε, υπάρχουν ερωτικές σκηνές, και αυτό είναι περίεργο να συμβαίνει με έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις καθόλου. Από την άλλη, όμως, μου είναι πολύ δύσκολο να κάνω ερωτική σκηνή με έναν φίλο. Εκεί μπαίνει και λίγο η ντροπή».

Η τυηλεοπτική Αργυρώ από τον Σασμό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top