Uma Thurman: Η συγκινητική αποκάλυψη για το παιδί που δεν έκανε!

Το άρθρο με αφορμή τον νόμο για τις αμβλώσεις στο Τέξας

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Uma Thurman

Ένα μυστικό που στιγμάτισε τη ζωή της αποκάλυψε η Uma Thurman σε άρθρο της στην εφημερίδα Washington Post

Uma Thurman

Η Uma Thurman σε φιλανθρωπική εκδήλωση το 2018 /Φωτογραφία AP Images

Η 51χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στην άμβλωση που έκανε στην εφηβεία της, καταδικάζοντας το νόμο που ισχύει για τις αμβλώσεις στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. «Με την ελπίδα να προστατέψω τις πιο ευάλωτες γυναίκες στις οποίες ο νόμος αυτός θα έχει άμεσο αποτέλεσμα, μοιράζομαι τη δική μου εμπειρία», έγραψε. 

Στην Ελλάδα και η Uma Thurman- Οι διακοπές της στις Σπέτσες (ΦΩΤΟ)

Η κινηματογραφική σταρ περιέγραψε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία είχε έρθει, αλλά -όπως λέει- πήρε τη σωστή απόφαση παρότι ήταν μόλις 15 ετών. Όπως είπε, εκείνη την περίοδο έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. Ήταν διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι κι έκανε ταξίδια στην Ευρώπη, ενώ ο άντρας από τον οποίο έμεινε έγκυος ήταν πολύ μεγαλύτερός της. Ακόμη τόνισε πως εκείνη την εποχή η μητέρα της ήταν άρρωστη κι ο πατέρας της ήταν αντίθετος στο να μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. 

Uma Thurman Φεστιβάλ Καννών

Εκθαμβωτική στο Φεστιβάλ των Καννών το 2017 /Φωτογραφία AP Images

«Αποφασίσαμε ως οικογένεια ότι ο τερματισμός της εγκυμοσύνης ήταν η πιο σωστή επιλογή, η καρδιά μου όμως έγινε χίλια κομμάτια. Οι γυναίκες και τα παιδιά των πλούσιων οικογενειών έχουν στη διάθεσή τους όλες τις επιλογές στον κόσμο, δεν εκτίθενται σε κινδύνους. Με στενοχωρεί επίσης το γεγονός ότι ο νόμος αυτός διχάζει τους πολίτες. Δεν αφήνει στις γυναίκες το δικαίωμα της επιλογής», τόνισε. 

Με νέο αμόρε η Ούμα Θέρμαν; Τρυφερά ενσταντανέ και… πλατσουρίσματα στη θάλασσα!

Σύμφωνα με το νόμο του Τέξας που τέθηκε σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου, απαγορεύονται οι αμβλώσεις ακόμη κι αν η εγκυμοσύνη έχει προκύψει από βιασμό ή αιμομιξία, εφόσον εντοπίζεται καρδιακός χτύπος του εμβρύου, δηλαδή περίπου μετά την έκτη εβδομάδα.

Uma Thurman Γαλλία

Στα 51 της η Thurman παραμένει μια από τις εντυπωσιακότερες σταρ της μεγάλης οθόνης /Φωτογραφία AP Images

Θυμίζουμε ότι η Thurman έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον ηθοποιό, Ethan Hawke και μια κόρη με τον χρηματιστή Arpad Busson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uma Thurman (@umathurman)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top