Ελίνα Παπίλα: Το νέο επαγγελματικό της βήμα λίγο πριν την πρεμιέρα στο Star

Η εκπομπή Breakfast@Star κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 20/9

Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα, που μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά θα παρουσιάζει τη νέα πρωινή εκπομπή του Star από την προσεχή Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, έκανε ακόμα ένα επαγγελματικό βήμα λίγο πριν την πρεμιέρα της στην τηλεόραση.

Breakfast@Star: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί στο Star!

 

Το fresh πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης εντάχθηκε στη μεγάλη οικογένεια της Panik, καθώς υπέγραψε στην Panik Relations, το τμήμα της Panik Entertainment Group που αναλαμβάνει το management, τις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία και την εμπορική εκμετάλλευση ανθρώπων από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, εκτός μουσικής.

Ελίνα Παπίλα

 

Η Ελίνα Παπίλα είναι ένα από τα new entries στην Panik Relations, με την οποία συνεργάζονται πολλά hot πρόσωπα από διάφορους τομείς, όπως η τηλεόραση, η υποκριτική και το μόντελινγκ, καθώς και influencers, όπως οι Ελεονώρα Μελέτη, Βάσω Λασκαράκη, Δανάη Παππά, Γιώργος Καράβας, Ανδρέας Γεωργίου, Αλέξανδρος Κοψιάλης, Στιβ Μιλάτος, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Παναγιώτης Πέτσας, Στέφανος Μιχαήλ, Χαριτίνη Ηλιάδου, Ανδρέας Αθανασόπουλος, και Γιώργος Λασκαρίδης.

Ελίνα Παπίλα

 

Αν και αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ελίνα Παπίλα θα βρεθεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, δεν είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό.  Με καταγωγή από την Χαλκίδα και μητέρα τριών παιδιών, η πάντα χαμογελαστή κι αισιόδοξη Ελίνα σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα, όμως, δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά, καθώς από το 2004 παρουσιάζει ραδιοφωνικές εκπομπές στον Sok Fm της Χαλκίδας. Μάλιστα, από το 2017 ανέλαβε μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά την πρωινή εκπομπή του σταθμού κι έγιναν ένα από τα πιο επιτυχημένα και μακροβιότερα ραδιοφωνικά δίδυμα. Το 2016 πήρε την απόφαση να επιστρέψει στα θρανία, να δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις και να υλοποιήσει έναν ακόμα στόχο της, αφού πέρασε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πτυχίο της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top