Elton John: Αναβάλλει τις εμφανίσεις του μετά από σοβαρό ατύχημα

Αποκάλυψε ότι χρειάζεται χειρουργείο

Αναγκαστικό «φρένο» στις αποχαιρετιστήριες συναυλίες του έβαλε ο Elton John, μετά από πτώση που είχε ως αποτέλεσμα να τραυμαστιστεί στον γοφό του και να χρειάζεται άμεσα χειρουργείο. 

Οικογενειακά γενέθλια για τον Elton John – Τα πόσα έκλεισε;

Ο θρύλος της ποπ μέσω ανακοίνωσής του στο instagram έκανε γνωστό πως η περιοδεία του στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο αναβάλλεται έως το 2023, λόγω μίας «κάπως άτσαλης πτώσης» που είχε.

«Νιώθω αμήχανα, που απλά έπεσα άτσαλα σε μία ίσια επιφάνεια και έκτοτε έχω ανεξήγητο πόνο και δυσκαμψία στον γοφό μου», ανέφερε ο 74χρονος για το ατύχημα που έπαθε κατά τα τέλη των καλοκαιρινών διακοπών του, ενώ πρόσθεσε: «Με μεγάλη μου λύπη και βαριά καρδιά αναγκάζομαι να επαναπρογραμματίσω τις ημερομηνίες για την περιοδεία μου Farewell Yellow Brick στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο για το 2023».

Elton John/Φωτογραφία ap images 

 

Elton John: Ποιους σταρ βοήθησε να κόψουν τα ναρκωτικά

Αξίζει να σημειωθεί πως η προγραμματισμένη εμφάνιση του Elton John στο event Global Citizen στις 25 Σεπτεμβρίου θα γίνει κανονικά, καθώς είναι για φιλανθρωπικό σκοπό και δεν επιθυμεί να «κρεμάσει» τη διοργάνωση. 

Είναι η δεύτερη αναβολή που παίρνει η περιοδεία του με τίτλο Farewell Yellow Brick, με την πρώτη φορά να μην πραγματοποιείται λόγω των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top