Καραβάτου: Ποια είναι η σχέση της με τον Κατσούλη μετά το διαζύγιο

«‘Εχω αφιερώσει τη ζωή μου στα παιδάκια μου» 

Καλές χαρακτήρισε τις σχέσεις της με τον Κρατερό Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου, μετά το πρόσφατο διαζύγιο, σε συνέντευξή της στο ένθετο Real Life της Real News, στη Νίκη Κώτσου

Καραβάτου: Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο – «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε»

 
Σε ερώτηση για το αν μίλησαν στα παιδιά τους για όλα όσα αποφάσισαν σχετικά με τον γάμο τους με τον Κρατερό, η τηλεπαρουσιάστρια απάντησε:   «Φυσικά! Τα παιδιά μας είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μας! Ήμασταν μεγάλοι όταν τα αποκτήσαμε, δεν ήμασταν άνθρωποι που συνέβη αυτό χωρίς απόλυτη επίγνωση».

Κρατερός Κατσούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό του

Στην ερώτηση επίσης για το αν κρατάνε καλές σχέσεις με τον Κρ. Κατσούλη, η Κ. Καραβάτου απάντησε: «Εννοείται!».  Σχολιάζοντας το ότι αυτό δεν ισχύει για άλλα ζευγάρια, πρόσθεσε: «Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους ανθρώπους. Ο καθένας είναι μοναδικός. Εμείς είμαστε έτσι».

Καραβάτου - Κατσούλης: Οι τελευταίες κοινές τους αναρτήσεις στο Instagram

Σχετικά με τα παιδιά της ανέφερε ότι είναι η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή της. «Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στα παιδάκια μου, με την έννοια ότι με το που φεύγω από τη δουλειά είμαι μαζί τους. Σε αυτό έχει βοηθήσει και το γεγονός ότι δεν είμαι ένας άνθρωπος που βγαίνει πολύ, αλλά κι αυτό είναι μια επιλογή». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top