«Μου είχε πει η Δέσποινα Βανδή για τον χωρισμό, ήταν πολύ δύσκολο»

Ο συνάδελφός της μίλησε για τη δύσκολη περίοδο της τραγουδίστριας

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και τον χωρισμό της τραγουδίστριας από τον Ντέμη Νικολαΐδη. Οι δύο καλλιτέχνες εμφανίζονται μαζί σε νυχτερινό μαγαζί της Κύπρου, όπου θα βρίσκονται έως και το τέλος Δεκεμβρίου. 

Η Δέσποινα Βανδή στην πίστα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται στην Κύπρο

«Πάντα είμαστε δίπλα στους φίλους μας σε κάποιες δύσκολες στιγμές τους. Εγώ, τουλάχιστον, έτσι το κάνω πάντα, αθόρυβα και διακριτικά. Ο καλύτερος σύμβουλός μας είναι ο εαυτός μας και το ένστικτό μας και νομίζω ότι αυτό κάνει η Δέσποινα Βανδή τώρα και το χαίρομαι πολύ.

Μου είχε πει ότι θα γίνει η ανακοίνωση, ήταν πολύ δύσκολο. Ξέρετε, η Δέσποινα είναι ένας πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος και αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά τα πράγματα κι έτσι της έχεις εμπιστοσύνη ότι θα κάνει το σωστό. Ήμασταν όλοι οι φίλοι της, ο στενός κύκλος, από κοντά αλλά και μακριά, παρακολουθούσαμε διακριτικά αν χρειαστεί κάτι. Νομίζω είναι πολύ δυνατή και δε χρειάζεται κάτι άλλο, χρειάζεται μόνο αγάπη.

Ένας χωρισμός, ειδικά μετά από τόσα χρόνια και με τόσο σοβαρή σχέση γάμου και παιδιών, πάντα αφήνει και στεναχώρια και θλίψη, αλλά είναι πολύ δυνατή» είπε στην κάμερα του Happy Day

To ζευγάρι σε παλαιότερη εμφάνιση / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top