Ορφέας Αυγουστίδης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομα του γιου του!

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε ο ερχομός του γιου του

O Ορφέας Αυγουστίδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας τον Απρίλιο και απέκτησε τον καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του, Γεωργία. 

Ορφέας Αυγουστίδης: Μας δείχνει τη σύντροφό του να νανουρίζει τον γιο τους!

Με αφορμή την έναρξη του σήριαλ «Σασμός» που πρωταγωνιστεί έδωσε συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε ο ερχομός του γιου του στην καθημερινότητα ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει!

«Είναι περίεργο αλλά και ωραίο που συνεργάζομαι με τη μητέρα μου στη σειρά. η τηλεοπτική μου μητέρα είναι η μητέρα μου. Νομίζω πως το έχουμε βρει. Κάτι γίνεται ωραίο και ενδιαφέρον. Υπάρχει κάτι τρισδιάστατο σε αυτή τη σχέση εξ αρχής».

Ορφέας Αυγουστίδης: Βόλτα με τη σύντροφο και το παιδί τους στην Αθήνα

«Στο σπίτι είναι πολύ ωραία η καθημερινότητα με τον μικρό. Ασχολούμαι με την φροντίδα του παιδιού και το έχω βρει από πολύ νωρίς. Το να βοηθήσεις δεν είναι μόνο για να ξεκουράσεις τη μάνα του παιδιού, τη σύντροφο σου αλλά για να συνδεθείς με όλη αυτή τη διαδικασία. Της φροντίδας, της αρχικής εξάρτησης που δημιουργείται και θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του πράγματος. Θέλω να είμαι και εγώ ένα από τα δύο θεμέλια» πρόσθεσε ο ηθοποιός και τόνισε: «Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη προς τη σύντροφο μου».

Όσο για το όνομα του πρώτου του παιδιού είπε: «Αχιλλέας – Κωνσταντίνος θα ονομαστεί ο γιος μου. Αχιλλέας είναι ένα όνομα που μας αρέσει, Κωνσταντίνο λένε τον μπαμπά μου».
Ορφέας Αυγουστίδης: Βόλτα με τη σύντροφο και το παιδί τους στην Αθήνα

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βόλτα με τη σύντροφο και το παιδί τους στην Αθήνα / Φωτογραφία: NDP

Δείτε όλη την εκπομπή Happy Day 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top