Παλαιολόγου: Είχα μία παλίνδρομη κύηση την οποία δεν πρόλαβα να πενθήσω

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τη μητρότητα

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θεωρεί πως όλες οι γυναίκες δεν έχουν γεννηθεί για να γίνουν μητέρες, χωρίς να εξαιρεί τον εαυτό της από αυτή την… κατηγορία γυναικών.

«Γενικώς στη ζωή μου έλεγα πάντα πως δεν ξέρω ένα παιδί αν θα μπορούσα να το κουλαντρίσω εύκολα. Δεν είμαι από τις γυναίκες που γεννήθηκαν για να γίνουν μάνες. Ούτε βιολογικά ρολόγια μπορώ να πω ότι άκουσα. Δεν είναι όλες οι γυναίκες για αυτό».

Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Μου λείπεις μπαμπά μου»

Η ηθοποιός μιλώντας για τη μητρότητα αναφέρθηκε και σε μια άτυχη κύηση που είχε στο παρελθόν. «Εάν ήθελα τόσο πολύ ένα παιδί πιστεύω πως θα το είχα κάνει. Θα το είχα κάνει σε μικρότερη ηλικία και δε θα είχα ούτε παλίνδρομη κύηση. Στον γάμο μου, ναι, είχα μια παλίνδρομη κύηση αλλά δεν πρόλαβα ούτε να πενθήσω. Ένιωσα πένθος γιατί είναι μια μεγάλη απώλεια και δεν την είχα βιώσει. Δεν ήξερα πώς είναι. Ήταν πολύ μεγάλη απώλεια όσο μικρή κι αν ήταν αυτή η κύηση»,  εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Παλαιολόγου: Είχα μία παλίνδρομη κύηση την οποία δεν πρόλαβα να πενθήσω

Μπορεί εκείνη η ημέρα να ήταν πολύ δύσκολη για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αλλά λίγες ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να κάνει πρεμιέρα στο θέατρο.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Πώς ευχήθηκε στον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Πάριο;

«Όταν ανακάλυψα πως υφίσταται παλίνδρομη κύηση και έπρεπε να κάνω μια επέμβαση, επειδή έγινε πολύ γρήγορα όλο αυτό, την ίδια μέρα έπρεπε να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να κάνω πρεμιέρα στο θέατρο. Δηλαδή το πρωί πήγα στο χειρουργείο, μετά πήρα το αεροπλάνο και πήγα και έκανα πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήταν από τα πιο εύκολα πράγματα που έχω ζήσει στη ζωή μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top