Mad Clip: Η συνάντηση με την Αρετή στον γάμο, λίγο πριν το τροχαίο

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια - Της είχε γράψει και τραγούδι

Βίντεο για το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip από το δελτίο του Star
 

Λίγες ώρες πριν το τροχαίο δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή του στα 34 του έτη, ο διάσημος και αγαπημένος τράπερ των νέων Mad Clip βρισκόταν στον γάμο των συνεργατών του από τη δισκογραφική, Λίας Παπαδοπούλου και Γιώργου Μπενιουδάκη.

Από τα γέλια στα δάκρυα: Οι τελευταίες στιγμές του Mad Clip

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του protothema.gr, στον γάμο ήταν καλεσμένη και η πρώην σύντροφος του Mad Clip, Αρετή. Το εντυπωσιακό μελαχρινό κορίτσι που αποτέλεσε μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του νεαρού καλλιτέχνη. 

Mad Clip: Τι σημαίνει το όνομά του και από πού ήταν η καταγωγή του

Ο έρωτάς τους διήρκησε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και η Αρετή ήταν η «μούσα» του. Ο Mad Clip είχε γράψει και κυκλοφορήσει για εκείνη ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια με τίτλο «Αρετή». 

Στις συνεντεύξεις του αναφερόταν πάντα σ' εκείνη και μιλούσε με τα καλύτερα λόγια, καθώς η Αρετή ήταν από τα πρόσωπα που τον στήριξαν στα πρώτα βήματά του στον χώρο της μουσικής.

Mad Clip - Αρετή: Οι κλεφτές ματιές στον γάμο

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ,  μπορεί το πρώην ζευγάρι να έφτασε στον γάμο χωριστά, όμως όπως λένε όσοι ήταν παρόντες, δεν ήταν και λίγες οι φορές που μεταξύ τους αντάλλαξαν κλεφτές ματιές, με τους περισσότερους να θεωρούν σίγουρο πως η φλόγα του έρωτά τους δεν έχει ακόμα σβήσει…

Πριν από μερικούς μήνες, στα γενέθλια της Αρετής, ο Mad Clip  της ευχόταν μέσα από το Instagram αγάπη μέχρι… τον θάνατο. Ήταν σαν να την αποχαιρετούσε.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δε σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή», έγραφε ο πολύ ερωτευμένος τράπερ.

mad clip

Τα συναισθήματα ήταν όμως αμοιβαία και αυτό ήταν κάτι που η Αρετή είχε αποδείξει πολλές φορές. Μία από αυτές ήταν στα τελευταία του γενέθλια τον περασμένο Μάιο, όταν εμφανίστηκε μπροστά του με μια εντυπωσιακή τούρτα στα χέρια.

αρετη mad clip

«Εγώ με την Αρετή είμαι από την αρχή. Πριν γίνει οτιδήποτε. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει από τα πρώτα μου βήματα. Με έχει ανεχτεί… Το κρατάει true και γνωρίζει τι είναι επαγγελματικό και τι δεν είναι», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Mad Clip για το κορίτσι του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top