Χριστίνα Μπόμπα: Τα κιλά που θέλει να χάσει μετά τη γέννηση των διδύμων

«Για μένα χάνονται δύσκολα τα κιλά της εγκυμοσύνης» εξομολογείται

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πριν από λίγο καιρό έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια, βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

 

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Βραδινή έξοδος μόνο για δύο μετά από πολύ καιρό

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, πολλές από τις στιγμές της νέα της καθημερινότητάς της με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, και τα δίδυμα μωρά τους αλλά και πολλά συναισθήματα και σκέψεις της.

Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από πέρυσι

Η όμορφη influencer αποφάσισε το μεσημέρι της Τρίτης να πραγματοποιήσει ένα Q and A και να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις των followers της.

Μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Μπόμπα ρωτήθηκε και για τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η ίδια εξήγησε ότι σκοπεύει να ξεκινήσει σύντομα γυμναστική, ενώ θέλει να χάσει περίπου 8 με 10 κιλά ακόμα.

 

 

«Για μένα χάνονται δύσκολα, έχω ακόμα περίπου 8-9 να χάσω μπορεί και 10, αλλά δεν προσπαθώ ακόμα να χάσω, οι ποσότητες είναι μεγάλες γιατί πεινάω. Δε γυμνάζομαι γιατί δεν είμαι έτοιμη αλλά προς το παρόν απολαμβάνω αυτό που ζω τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top