Έλενα Ασημακοπούλου: Δέχθηκε επίθεση από θαυμαστή της έξω από το μαγαζί της

Η ηθοποιός περιέγραψε το τρομακτικό περιστατικό- «Όταν λέμε όχι, είναι όχι»

Στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της ηθοποιού

Ένα τρομακτικό περιστατικό βίωσε πριν λίγες μέρες η Έλενα ΑσημακοπούλουΗ ηθοποιός δέχτηκε επίθεση έξω από το μαγαζί της από άγνωστο άνδρα, ο οποίος δήλωσε θαυμαστής της. 

Έλενα Ασημακοπούλου: «Δεν έχω καταφέρει να γυρίσω σπίτι μας ακόμα...»

Η Έλενα Ασημακοπούλου είχε ήδη απορρίψει τον άντρα τηλεφωνικά, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν το δέχθηκε.

Έλενα Ασημακοπούλου: «Οι κόποι μιας ζωής σε δύο βαλίτσες»

Ο δράστης την περίμενε έξω από το μαγαζί της και ζητούσε επίμονα να μπει μέσα. Η ηθοποιός κάλεσε την αστυνομία αλλά ο δράστης πρόλαβε να εξαφανιστεί. Σε ανάρτησή της η ηθοποιός αναφέρει όλο το περιστατικό που την τρόμαξε πολύ. 

«Δευτέρα μεσημέρι χτυπάει το σταθερό του μαγαζιού και μου ζητάει κάποιος όπου δεν γνωρίζω να βρεθούμε… Αρνούμαι και κλείνω το τηλέφωνο… Σήμερα λοιπόν ο ίδιος άνθρωπος μου χτυπάει το κουδούνι πάλι στο μαγαζί ενώ είμαστε κλειστά λόγω διακοπών και μου λέει ότι ‘ήρθα να σε γνωρίσω’…

Του λέω όχι εγώ δεν θέλω… Τρόμαξα πολύ και έκλεισα την πόρτα γρήγορα καθώς ήμουν μόνη μου και ετοίμαζα τις παραγγελίες του eshop. Φεύγει και ξαναγυρίζει με την πρόφαση ότι θέλει να ψωνίσει (ενώ είμαστε κλειστά) και επιμένει να ανοίξω για να μου μιλήσει… Τον διώχνω και του λέω ότι αν συνεχίσει θα φωνάξω την αστυνομία…

Φωνάζω την αστυνομία, αναφέρω το περιστατικό αλλά δεν τον πρόλαβαν…Αργότερα μαθαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν από το πρωί εκεί και με περίμενε… Να προσέχετε, να μιλάτε, να ζητάτε τη βοήθεια της αστυνομίας και όταν λέμε ΟΧΙ, είναι… ΌΧΙ!».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top