Έλενα Ασημακοπούλου: «Δεν έχω καταφέρει να γυρίσω σπίτι μας ακόμα...»

Εκκένωσε το σπίτι της στον Άγιο Στέφανο

Οι εθελοντές της Ροδόπολης βοήθησαν να σωθούν ο Άγιος Στέφανος, η Σταμάτα και η Ροδόπολη 

Μερικά από τα πιο δύσκολα 24ωρα της ζωής της βιώνει η Έλενα Ασημακοπούλου, αφού πριν από μερικές ώρες αναγκάστηκε να εκκενώσει το σπίτι της, στον Άγιο Στέφανο προκειμένου εκείνη και η οικογένειά της να προστατευθούν από τη φωτιά.

Έλενα Ασημακοπούλου: «Οι κόποι μιας ζωής σε δύο βαλίτσες»

«Είμαστε καλά. Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε. Ο Θεός να βάλει το χέρι του… Οι κόποι μιας ζωής σε δύο βαλίτσες. Πονάει η ψυχή μου», είχε γράψει η Έλενα Ασημακοπούλου.

ασημακοπούλου φωτιά

Το απόγευμα του Σαββάτου 7/8/, όποτε και το μέτωπο στον Άγιο Στέφανο έσβησε, η Έλενα Ασημακοπούλου, θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την στήριξη που της έδειξαν, να ενημερώσει πως δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στο σπίτι τους, αλλά και πως είναι όλοι τους καλά.

Φωτιά Αττική: Οι εθελοντές της Ροδόπολης δε φοβήθηκαν τίποτα!

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τη στήριξη σας 4 μέρες τώρα. Αυτό που ζήσαμε ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης. Δεν έχω καταφέρει να γυρίσω σπίτι μας ακόμα.. δεν έχουμε νερό και η κατάσταση είναι αποπνικτική. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλους τους ανθρώπους, πυροσβέστες και εθελοντές που κατάφεραν και σταμάτησαν την φωτιά λίγο πριν τον οικισμό μας. Λυπάμαι απεριόριστα για όλους όσους έχασαν τις περιουσίες τους τόσο άδικα. Εύχομαι και ελπίζω ότι θα υπάρξει τιμωρία σε αυτούς που προκάλεσαν τόσο πόνο και καταστροφή», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου στο Ιnstagram.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:

ελενα ασημακοπουλου φωτιά
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top