Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Η τελευταία συνέντευξη του αείμνηστου ηθοποιού

Του είχε γίνει πρόταση να παίξει στις Άγριες Μέλισσες

Δείτε τη συνέντευξη του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση θανάτου του ηθοποιού Κώστα Τριανταφυλλόπουλου το περασμένο σαββατοκύριακο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών μετά από τη σύντομη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος 

Τον Οκτώβριο του 2020 είχε δώσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, που δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Το πρωί της Δευτέρας, η εν λόγω συνέντευξη έπαιξε για πρώτη φορά στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ.

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Η συνέντευξή του στο OPEN έμελλε να είναι και η τελευταία!

«Συζητούσα για έναν πολύ σπουδαίο ρόλο σε τηλεοπτική σειρά, ο οποίος παίχτηκε από άλλον συνάδελφο και είναι επιτυχία αυτή τη στιγμή. Είχε γίνει πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες. Οι συνθήκες στην τηλεόραση δεν είναι όπως παλιά. Τα realities είναι μια πονεμένη ιστορία, δεν τα βλέπω καθόλου, είμαι αντίθετος που υπάρχουν. Το Bachelor και το Big Brother δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν. Μας υποβαθμίζει όλους, και την τηλεόραση κι εμάς τους ίδιους. Την κοινωνία μας, τους τηλεθεατές κι αυτούς που συμμετέχουν ακόμα πιο πολύ. Εγώ έχω τρέλα με τα ντοκιμαντέρ και βλέπω κάποιες σειρές», είχε πει αρχικά.

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στη Μήδεια του Μπόστ στο Κηποθέατρο Παπάγου το 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ζωγραφίζω με πολλή αγάπη, αλλά δεν έχω κάνει κάποια έκθεση. Δε θεωρώ τον εαυτό μου επαγγελματία ζωγράφο, αλλά θεωρώ ότι είμαι ένας καλός ζωγράφος. Ως ηθοποιός που ζωγραφίζει θα μπορούσα να κάνω κάποια στιγμή μια έκθεση, να υπάρξει ένα δείγμα της δουλειάς μου», είχε πει δέκα μήνες πριν ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top