Ο γιος διάσημου ζευγαριού αρνητής του κορωνοϊου - Χλευάζει την πανδημία

Και οι δύο γονείς του νόσησαν με Covid-19

Ο Chet Hanks έκανε πλάκα ακόμα και στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών!

Αν και οι διάσημοι γονείς του που αγαπούν όσο λίγοι την Ελλάδα, ήταν από τους πρώτους που έκαναν γνωστό ότι νόσησαν και ταλαιπωρήθηκαν απίστευτα από τον κορωνοϊό, ο γιος τους είναι αρνητής και χαρακτηρίζει τον ιό μια «απλή γρίπη».

Χανκς-Γουίλσον: Έδωσαν πλάσμα αίματος για το εμβόλιο του κορωνοϊου

Ο λόγος για τον Chet Hanks, τον γιο του Tom Hanks και της Rita Wilson ο οποίος με βιντεάκι του στο Instagram... διακωμωδεί την πανδημία!

Tom Hanks Rita Wilson

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson είναι από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ /Φωτογραφία AP Images

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο ο Chet ξεκινάει να μιλάει με ήρεμο κι ενθαρρυντικό τόνο υπέρ του εμβολιασμού. «Για καιρό δεν πήρα θέση για το θέμα, αλλά πλέον πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω κόλλησαν κορωνοϊο. Με τα νούμερα να ανεβαίνουν είναι σημαντικό να πω ότι έκανα το εμβόλιο. Είναι σημαντικό να κάνουμε όλοι το ίδιο», ήταν οι πρώτες του κουβέντες. 

Tom Hanks Rita Wilson Chet Hanks

Ο Chet με τους γονείς του Tom Hanks & Rita Wilson το 2014  /Φωτογραφία AP Images

Στη συνέχεια όμως ακολούθησε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου: «Αν κάτι δεν έχει χαλάσει τότε δεν το φτιάχνεις. Δεν έχω κορωνοϊό και δεν πρόκειται να με τρυπήσεις με τη βελόνα».

Tom Hanks - Rita Wilson: Ο γιος τους κατηγορείται για σωματική κακοποίηση

Αμέσως μετά βλέπουμε τον Hanks junior να φωνάζει ότι η πανδημία είναι απάτη κι ο κορωνοϊός μια απλή γρίπη. Μάλιστα, στο ίδιο βίντεο κάλεσε όσους είναι άρρωστοι ή βρίσκονται σε κίνδυνο να καθίσουν στο σπίτι τους γιατί ο ίδιος βαρέθηκε να φοράει μάσκα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top