Σάββας Πούμπουρας: Η οργισμένη ανάρτησή του για τη βοήθεια στα ζώα

Φωτιά: «Φοβάμαι ότι θα δούμε ζωάκια στους δρόμους μετά από λίγο καιρό»!

«Βλέπω στο Instagram ανθρώπους που ανεβάζουν stories ότι δέχονται να φιλοξενήσουν ζώα στο σπίτι και τα οικόπεδά τους. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι δεσμεύεστε. Δε θα μείνουν για 2-3 μέρες και μετά θα είναι όλα ρόδινα. Είναι ζώα που μπορεί να είναι καμένα και να χρειάζονται περίθαλψη και ίσως χρειαστεί να μείνουν για εβδομάδες και μήνες στο σπίτι σας», είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας σε ένα βίντεο που ανέβασε με αφορμή τα ζώα που αφήνονται αβοήθητα μετά τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα.

πουμπουρας

Φωτιά στην Αττική: Καίγεται η Ιπποκράτειος Πολιτεία και το Κρυονέρι

«Τα ζώα δε χρειάζονται φροντίδα για μία βδομάδα. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερη. Όταν είσαι έτοιμος να φιλοξενήσεις πραγματικά κάνε την κίνηση. Ήδη υπάρχουν περιπτώσεις φιλοξενίας όπου άνθρωποι παίρνουν τηλέφωνο πίσω και λένε “ελάτε πάρτε το σκυλί κλαίει και φωνάζει”.
Φοβάμαι ότι θα δούμε ζωάκια στους δρόμους μετά από λίγο καιρό, γιατί δε θα μπορούν να τα αντέξουν άλλο στους χώρους τους αυτοί που τα φιλοξενούν. Φυσικά υπάρχουν εθελοντές που με όλη τους την καρδιά θέλουν να βοηθήσουν! Θέλει πλήρη επίγνωση της κατάστασης και υπεύθυνη απάντηση. Καλή δύναμη σε όλους!!»
, πρόσθεσε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε ο παρουσιαστής.


Φωτιά και στον Θεολόγο: Περικύκλωσαν τα σπίτια οι φλόγες

Δείτε όσα είπε αναλυτικά στο Instagram ο Σάββας Πούμπουρας:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top