Φωτιά Βαρυμπόμπη: Τσιμτσιλή – «Γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο...Γιατί;»

Η συγκλονιστική ανάρτηση της παρουσιάστριας

Το συγκλονιστικό βίντεο με τους πυροσβέστες που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δασικές εκτάσεις και σπίτια έχουν προδοθεί στην πύρινη λαίλαπα που κατακαίει τη Βαρυμπόμπη και τις γύρω περιοχές από το μεσημέρι της Τρίτης (03/08).

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι

Οι σκέψεις όλων είναι στους ανθρώπους που προσπαθούν να σώσουν τους κόπους μιας ζωής, αλλά και στους άνδρες της Πυροσβεστικής που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά.

Οργισμένη η Ζαρίφη για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη: «Να ξέρω ποιον να φτύσω»

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Χρηστίδου- Το μήνυμα συμπαράστασης στους πυροσβέστες

Τα social media έχουν «πλημμυρίσει» με αναρτήσεις συμπαράστασης, αλλά και θλίψης για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες.

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Stan - «Εύχομαι να μην καεί και το σπίτι μου»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρακολουθεί τις εξελίξεις και πόσταρε μία φωτογραφία από το πύρινο μέτωπο, ενώ αναρωτήθηκε γιατί συμβαίνει όλο αυτό.

«Πυροσβέστες, κάτοικοι κι εθελοντές ενωμένοι σε μια γροθιά δίνουν από χθες μια σκληρή μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες! Η σκέψη μας και οι προσευχές μας μαζί σας. Μέσα σε λίγες ώρες όλη η χώρα παραδόθηκε στις φλόγες. Κάηκαν σπίτια, ανυπεράσπιστα ζώα και τεράστιες δασικές εκτάσεις ακόμα και σε περιοχές που λίγα χιλιόμετρα μακριά ασφυκτιούν από τσιμέντο Δυστυχώς γινόμαστε για ακόμα μια φορά θεατές στο ίδιο έργο. Τι κρίμα να ζούμε στην πιο όμορφη χώρα τους κόσμου και χρόνο με τον χρόνο να καίγεται και να καταστρέφεται. Γιατί…;», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top