Αυτό το καλοκαίρι είναι το πιο όμορφο στη ζωή του Άκη Πετρετζίκη. Ο διάσημος σεφ έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και από εκείνη την ημέρα βιώνει στιγμές ευτυχίας.
Άκης Πετρετζίκης: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο σεφ!
Άκης Πετρετζίκης: Ο ρόλος του πατέρα απαιτεί νέο look - Δείτε το!
Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι την Παρασκευή 2 Ιουλίου και όπως είναι αναμενόμενο το ζευγάρι «πετάει» στα σύννεφα.
Αύριο, Δευτέρα 2 Αυγούστου, ο Πετρετζίκης junior κλείνει έναν μήνα ζωής και όπως είναι φυσικό στο σπίτι επικρατεί εορταστικό κλίμα.
Η γλυκιά μαμά μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε μια σοκολατένια τούρτα για τον μονάκριβο γιο της.
Το… πειραχτήρι, Άκης Πετρζίκης, θέλησε να αστειευτεί και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανήρτησε ένα βίντεο από την προετοιμασία του γλυκού.
«Αύριο γιορτάζουμε τον πρώτο μας μήνα. Ελπίζω με τη ζαχαρόπαστα πάνω να τη σώσει. Αύριο η συνέχεια…», σχολίασε με χιούμορ ο σεφ.