Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι απάντησε σε follower που της είπε ότι γέρασε!

Η παρουσιάστρια πιστεύει πως πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είναι

Δείτε συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη στη Φωλιά των Κου Κου

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ δε διστάζει να «αγγίξει» κοινωνικά θέματα όπως το bullying, το bodyshaming, τον φεμινισμό και άλλα πολλά. 

Αυτή τη φορά, όμως, η παρουσιάστρια θέλησε να θίξει μια διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε η ίδια στο Instagram.  

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Δείτε το μοντέρνο σπίτι τους

Συγκεκριμένα, ένας ακόλουθός της της απάντησε σε ένα story της, στο οποίο ήταν χωρίς ίχνος μακιγιάζ, και της είπε με άσχημο τρόπο πως έχει «γεράσει»! 

Η Ελεωνόρα Μελέτη θέλησε να απαντήσει δημόσια στον συγκεκριμένο άνδρα: «Αυτός θα παντρευτεί κάποια γυναίκα… και να τι θα της πει όταν εκείνη μεγαλώνει».  

Ελεονώρα Μελέτη: Επιστρέφει μετά από χρόνια στο πρωινό

Ο διαδικτυακός «φίλος» της παρουσιάστριας δεν άφησε τον διάλογο να τελειώσει και της ξαναέστειλε ένα άκομψο μήνυμα. Τότε, η ίδια απάντησε ξανά με ένα αποκαλυπτικό story: «Ο φίλος μας ο Γρηγόρης, όταν είδε ότι μοιράστηκα μαζί σας το φινετσάτο σχόλιό του, κατέβασε τη φωτογραφία το προφίλ, προφανώς από ντροπή. Πέρα από τα σχόλιά του (που όπως βλέπετε συνεχίζονται) η κίνησή του να «κρυφτεί» είναι ακόμα ένας λόγος για να μη γίνεις, αν είσαι άντρας, σαν τον Γρηγόρη». 

Φυσικά, η Ελεωνόρα Μελέτη δέχθηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης από τους ακολούθους της. Έτσι, θέλησε να τους ευχαριστήσει αλλά και να εξηγήσει την άποψή της σχετικά με την αγάπη που πρέπει να έχουν όλοι για τον εαυτό μας. Και έχει πολύ δίκιο!  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top