Μαραντίνης: Μίλησε για τη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο

Η απόλυτη προτεραιότητά τους είναι τα δυο παιδιά τους

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου το Πάσχα του 2019 ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από 13 χρόνια και την απόκτηση δυο παιδιών. 

Χρηστίδου: Επέστρεψε στην Αθήνα - Το τρυφερό μήνυμα για τους γιους της

Ωστόσο, η απόλυτη προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού είναι και θα παραμείνουν τα δυο παιδιά τους, ο Mike και ο Φίλιππος.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στον Real Fm και τον Δημήτρη Μάρκο και αποκάλυψε τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τη γνωστή παρουσιάστρια:

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία, μπορεί να έχεις, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο αντίληψης.

Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. Δουλεύουμε, τη βρίσκουμε, και τη χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι, όμως, να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top