«Ήμουν δίπλα στην Έρρικα Πρεζεράκου σε αυτή την οδυνηρή απώλεια»

Ήρθαν κοντά με τη συμμετοχή τους στο J2US

Δείτε όσα είχε πει πριν από λίγο καιρό η Έρρικα Πρεζεράκου στην εκπομπή φλΕΡΤ

Έγιναν στενοί φίλοι κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο πρώτο J2US το 2020.

Ο λόγος για τη γνωστή αθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου και τον Άρη Μακρή, με τον τραγουδιστή να δηλώνει σε συνέντευξή του στο περιοδικό 7 Μέρες TV, ότι βρέθηκε στο πλευρό της φίλης του κατά τη διάρκεια όλου του Γολγοθά που έζησε με τον θάνατο της ανιψιάς της, της μικρής Αναστασίας

«Ραγίζει καρδιές» το αντίο της Έρρικας Πρεζεράκου στην 7χρονη ανιψιά της

Έρρικα Πρεζεράκου Άρης Μακρής J2US

Έρρικα Πρεζεράκου & Άρης Μακρής μπροστά από την κριτική επιτροπή του J2US

«Πήγα στην Καλαμάτα, στην κηδεία της μικρής Αναστασίας. Η Έρρικα ήταν το μεγαλύτερο δώρο που πήρα από το J2US. Αναπτύξαμε πολύ γρήγορα μια αδελφική φιλία. Μιλάμε και συναντιόμαστε πολύ συχνά. Είχα την ανάγκη να είμαι δίπλα της σε αυτή την οδυνηρή απώλεια», είπε ο νεαρός καλλιτέχνης, συμπληρώνοντας: «Ένιωσα την καρδιά μου να σπαράζει. Έφυγε ένα παιδάκι τόσο άδικα. Για τον οποιονδήποτε άνθρωπο, ακόμα και για κάποιον που δε γνώριζε την ιστορία, θα ήταν σπαρακτική αυτή η στιγμή». 

Mικρή Αναστασία: Πέθανε το κοριτσάκι που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα 

Άρης Μακρής Έρρικα Πρεζεράκου

Άρης & Έρρικα ήταν ένα από τα πιο ταλαντούχα και... hot ζευγάρια του σόου! /Φωτογραφία Instagram

Όσον αφορά στην ανάγκη του να συμπαρασταθεί στη φίλη του, δήλωσε: «Είχα τεράστια ανάγκη να της σταθώ. Ήθελα πολύ να είμαι δίπλα της. Η Έρρικα είναι μια πολύ ευαίσθητη ψυχή και ταυτόχρονα μια εντυπωσιακά δυνατή γυναίκα. Είναι ένας άνθρωπος που παλεύει να μη χάσει το χαμόγελό του ακόμα και στη μεγαλύτερη συμφορά. Και η δική μου στάση απέναντι στα πράγματα είναι παρόμοια. Νομίζω ότι για αυτό άνθησε η φιλία μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top