Νάσος Παπαργυρόπουλος: Είχα την τύχη να έχω νονό τον Τόλη Βοσκόπουλο

Το συγκινητικό «αντίο» στον νονό του στο Instagram

Πανελλήνια θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (19/7),  σε ηλικία 81 ετών «προδομένος» από την καρδιά του.

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος

Η απώλεια του «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού «βύθισε» στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του, αλλά και τους θαυμαστές του.
Με άκρως συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του σπουδαίου  ερμηνευτή μίλησε και Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Τόλης Βοσκόπουλος- Μαρινέλλα: Ο ξαφνικός γάμος με τζιν και γιλέκο

Τόλης Βοσκόπουλος: Η πρώτη σύζυγος και ο θυελλώδης έρωτας με τη Λάσκαρη

Οι δυο τους είχαν μια ιδιαίτερη σχέση, αφού ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ο νονός του.  «Ήξερα ότι ταλαιπωρούταν το τελευταίο διάστημα. Ήξερα και για τις επεμβάσεις που είχε κάνει χρόνια πριν. Τυχαία το τελευταίο διάστημα είχα έρθει σε επαφή με ένα πολύ δικό του πρόσωπο, πριν από δύο εβδομάδες, και μου είχε αναφέρει ότι η κατάστασή του δεν είναι και η καλύτερη. Βέβαια, δεν ήξερα ότι θα φτάσουμε στο σημείο που ήρθαμε σήμερα, δυστυχώς», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Παπαδημητρίου για Βοσκόπουλο: Ξέρω πως αγαπούσε τη Χαρά που ήταν η κόρη του

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μαζί με τον νονό του, Τόλη βοσκόπουλο σε παλαιότεη δημόσια εμφάνισή τους/ Φωτογραφία NDP

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μαζί με τον νονό του, Τόλη βοσκόπουλο σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή τους/ Φωτογραφία NDP

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του νονό και μέσω των social media. Ανήρτησε μια φωτογραφία από την ημέρα της βάπτισής του και έγραψε στη λεζάντα: «Για τους περισσότερους ήταν ένας Μύθος… Εγώ είχα την ασύλληπτη τύχη να τον έχω Νονό, να χριστώ με λάδι απ´ τα χέρια του και να έχω την ευκαιρία να γνωρίσω πέρα απ το καλλιτεχνικό του κάλλος, και το υπέρτατο εύρος της Ελληνικής του Ψυχής!! Άλλα δε χρειάζεται να προσθέσω, τα έχει ήδη πει η Ιστορία και θα πει κι αλλά τόσα! Καλό ταξίδι νονέ, σε βλέπω ήδη να σιγοτραγουδάς χαμογελώντας στην αγκαλιά του Δημιουργού. Ευχαριστώ για όλα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top