Τόλης Βοσκόπουλος- Μαρινέλλα: Ο ξαφνικός γάμος με τζιν και γιλέκο

Το ζευγάρι έμεινε μαζί 8 χρόνια

Ο Tόλης Βοσκόπουλος ήταν ένας από τους τελευταίους θρύλους της ελληνικής μουσικής. Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού αγαπήθηκε και αγάπησε όσο κανένας άλλος.

Τόλης Βοσκόπουλος: Η πρώτη σύζυγος και ο θυελλώδης έρωτας με τη Λάσκαρη

Τραγούδησε τον έρωτα, αφού πρώτα είχε βιώσει δυνατούς έρωτες, αλλά και χωρισμούς. Ο έρωτας ήταν κινητήριος δύναμη για τον σπουδαίο ερμηνευτή. Ένας από τους δυνατούς έρωτες που τελικά κατέληξε σε γάμο ήταν αυτός με τη Μαρινέλλα.

Ανεπανάληπτος ο Βοσκόπουλος: Ο μεγάλος έρωτας με τη Γκερέκου και ο γάμος

 


Ο Τόλης γνώρισε τη Μαρινέλλα λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από τη Ζωή Λάσκαρη. Οι δυο τραγουδιστές έγιναν ζευγάρι στη ζωή αλλά και στη σκηνή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1973 και τον δύο χρόνια αργότερα τον Δεκέμβριο του 1975 παντρεύτηκαν κρυφά στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας στο Παγκράτι.

Τόλης Βοσκόπουλος - Μαρινέλλα

Καλεσμένοι σε αυτό τον γάμο ήταν μόλις έξι άτομα. Το ζεύγος Κατσαρού, που ήταν και κουμπάροι, ο Φρέντυ Γερμανός και η αδελφή της Μαρινέλλας.  Εκείνη την εποχή η Μαρινέλλα είχε χωρίσει με τον πατέρα της κόρης της, Τζωρτζίνας, Φρέντυ Σερπιέρη.


«Στον δεύτερο γάμο μου  με το Βοσκόπουλο, είχαμε μόνο έξι καλεσμένους κι εμείς, το ζευγάρι, φορέσαμε μπλου τζιν! Εγώ ένα γιλέκο και φούστα  μακριά  και ο Τόλης τζιν παντελόνι. Παντρευτήκαμε στο σπίτι μου στο Παγκράτι και ήμασταν:  ο παπάς φυσικά πού ήρθε εκεί, οι κουμπάροι- μας πάντρεψε ο Γιώργος Κατσαρός με τη γυναίκα του- ήταν ο Φρέντυ Γερμανός με την κοπέλα του και η Λένα η Παμέλα-που είχε τη “Νεράϊδα- μαζί με τον άντρα της», είχε πει η Μαρινέλλα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο youfly.com  προσθέτοντας: «Ο Κατσαρός μόλις μάς είδε με τα τζήν  λέει: «Καλά βρε παιδιά, εμείς γιατί ντυθήκαμε κι εσείς είστε με τζιν;
Έ, οι κουμπάροι είναι αλλιώς», είπαμε. Μετά βέβαια, αλλάξαμε, βάλαμε ένα καλό ρούχο και πήγαμε στο κέντρο πού  τραγουδούσε ο Τόλης, στη Νεράϊδα».

Μαρινέλλα και Τόλης έζησαν μαζί 8 χρόνια και στη συνέχεια χώρισαν ειρηνικά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top