Κορωνοϊός Ηλίας Μπόγδανος: Τα νεότερα για την υγεία του νεαρού τραγουδιστή

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Το βίντεο που ανήρτησε πριν μερικές μέρες, όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Survivor και την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μπόγδανος

Ο νεαρός τραγουδιστής αρχικά, απομονώθηκε στο σπίτι του όπως πρέπει και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους που περνάει τον ιό ήπια.

Ηλίας Μπόγδανος: Το στιλάτο σπίτι που μένει με τη σύντροφό του

Ωστόσο, καθώς περνούσαν οι ώρες, η κατάσταση της υγείας του έγινε πιο σοβαρή, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί. Ο ίδιος ήταν μάλιστα που ανέβασε μία φωτογραφία του με το οξυγόνο στο Instagram και είπε πως δεν είναι καλά.

Ηλίας Μπόγδανος: Τα πρώτα του λόγια μέσα από το νοσοκομείο

Ηλίας Μπόγδανος – Κορωνοϊός: Η νέα του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Πριν λίγα λεπτά, ο Ηλίας Μπόγδανος θέλοντας να ενημερώσει τους followers του για τα νεότερα της υγείας του, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια νέα φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο κι αποκάλυψε πως σήμερα είναι η πρώτη μέρα που νιώθει αρκετά καλύτερα.

«Mικρό update: Πρώτη μέρα που νιώθω πολύ καλά. Και εγώ αλλά και οι υπόλοιποι νοσούντες στον θάλαμο, κάτι το οποίο με γεμίζει πολύ δύναμη. Χωρίς τα τόσα μηνύματα στήριξής σας δε θα είχα την ψυχολογία να το παλέψω τόσο δυνατά. Σας ευχαριστώ και σας στέλνω την αγάπη μου. Σύντομα κοντά σας» έγραψε ο νεαρός μουσικός και σχημάτισε με το χέρι του το σήμα της νίκης.

Ηλίας Μπόγδανος  Κορωνοϊός Η νέα του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top