Μπαμπάς για 2η φορά ο Ευτύχης Μπλέτσας - Οι φωτογραφίες απ' το μαιευτήριο

«Αγάπη μου Ηλέκτρα Αστέρη είσαι η ηρωίδα μου»

Οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Μπλέτσας για τη 2η φορά που θα γίνει μπαμπάς στην εκπομπή Love it

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη. Η σύζυγος του παρουσιαστή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους followers της.

Ευτύχης Μπλέτσας: «Λίγο πριν γίνουμε περισσότεροι, μείναμε λιγότεροι»

Η γλυκιά μαμά ανήρτησε μία φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της μέσα από το μαιευτήριο γράφοντας στη λεζάντα.

Ευτύχης Μπλέτσας: Η οικογενειακή φωτογραφία με την εγκυμονούσα σύζυγό του


«Το δεύτερο θαύμα της ζωής μου. Ήρθες και μας έφερες δύναμη, φως και ευτυχία. Μωρό μου καλωσόρισες. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον ερχομό σου. Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία τοκετού που είχα σήμερα. Ευχαριστώ τον εκπληκτικό γιατρό μου Νίκο Παπανικολάου που έκανε τη γέννα μου έτσι ακριβώς όπως την είχα φανταστεί. Ευχαριστώ την υπέροχη μαία μου Λίλιαν για την στοργή και την φροντίδα της. Ευχαριστώ τον Άγιο Λουκά και το προσωπικό του για την ευγενική συμπεριφορά. Αγάπη μου, @ftbletsas τώρα αρχίζουν τα ωραία. Γίναμε 3 γυναίκες και θα σε τρελάνουμε. Πάμε για ταντεμ τώρα».


Λίγη ώρα αργότερα, ο παρουσιαστής ανήρτησε κι εκείνος μία φωτογραφία μαζί με τη σύζυγο και τη νεογέννητη κόρη τους σχολιάζοντας: «Ήρθε και η δεύτερη! Γίναμε 4!!! Αγαπη μου @electra_asteri είσαι η ηρωίδα μου. Ευχαριστώ για όλα».

 

 

Να υπενθυμίσουμε πως το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει ακόμα μία κορούλα, η οποία περιμένει να συναντήσει τη μικρή της αδερφή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top