Sean Penn: Η σπάνια εμφάνιση με την πανέμορφη κόρη του στις Κάννες

Είναι η πρωτότοκη κόρη του με τη Robin Wright 

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο Sean Penn στην πρεμιέρα της ταινίας του, Flag Day, το περασμένο σαββατοκύριακο στο φεστιβάλ των Καννών

Dylan Frances Penn Sean Penn

Ο Sean Penn με την κόρη του Dylan στις Κάννες /Φωτογραφία AP Images

Ο λόγος; Εκτός από τη θερμή υποδοχή που είχε η ταινία του, για πρώτη φορά συνεργάστηκε με την κόρη του, Dylan Penn, με την οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί.

Η δολοφονία Κασόγκι στο Χόλιγουντ δια χειρός… Sean Penn!

Dylan Frances Penn

Η Dylan Penn είναι ίδια η καλλονή μητέρα της, Robin Wright /Φωτογραφία AP Images

Ο Sean Penn έχει σκηνοθετήσει το Flag Day ενώ ενσαρκώνει και το βασικό ρόλο, αυτόν του ληστή τραπεζών και απατεώνα John Vogel. Η Dylan υποδύεται την κόρη του, Jennifer, μια δημοσιογράφο που προσπαθεί να διαχειριστεί τη διαταραγμένη σχέση της με την οικογένειά της.

Katheryn Winnick, from left, Sean Penn, and Dylan Penn

Katheryn Winnick, Sean Penn και Dylan Penn /Φωτογραφία AP Images

Πρόκειται για τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο της 30χρονης σήμερα καλλονής Dylan, την οποία ο πατέρας της δεν παρέλειψε να αναφέρει στις ευχαριστίες του, καθώς αφιέρωσε την ταινία «στο καστ, το συνεργείο, το κοινό και -ιδιαίτερα- στην κόρη μου».

Το Flag Day είναι οικογενειακή υπόθεση των Penn, αφού ο μικρός γιος του Penn, ο 27χρονος Hopper, υποδύεται τον αδερφό της Dylan και στην ταινία

Sean Penn Dylan Frances Penn

Μπαμπάς και κόρη μαζί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών /Φωτογραφία AP Images

O Sean Penn έχει αποκτήσει τα παιδιά του από τον γάμο του με την ηθοποιό Robin Wright, στην οποία η εντυπωσιακή Dylan μοιάζει εκπληκτικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top