Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε το πρωί της Δευτέρας η Ζέτα Δούκα.
Όπως αποκάλυψε η ταλαντούχα ηθοποιός έκανε μια μόνο δόση του εμβολίου, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο είχε νοσήσει από κορωνοϊό.
Όπως έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram, πέρασε την ασθένεια επώδυνα, αφού είχε έντονα συμπτώματα, ενώ ταυτόχρονοα έδωσε τη δική της απάντηση στους αρνητές.
Ζέτα Δούκα: Μας δείχνει το σώμα της και στέλνει μήνυμα για το body shaming
«Ήρθε και εμένα η ώρα μου για το εμβόλιο. Έχοντας νοσήσει τον Φεβρουάριο (δεν το πέρασα ανώδυνα, είχα έντονα συμπτώματα) κι έχοντας αναπτύξει ανοσία έκανα σήμερα τη μια και μοναδική δόση που προβλέπεται για τους νοσήσαντες. Κατόπιν της συμβουλής του γιατρού μου και λαμβάνοντας υπ΄όψιν τη νέα έξαρση της πανδημίας, δεν περίμενα να παρέλθει το εξάμηνο προκειμένου να είμαι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής το καλοκαίρι. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας και εμβολιαστείτε. Χωρίς καμία διάθεση οποιασδήποτε προπαγάνδας, θεωρώ ότι είναι καθήκον κι απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι στην (παγκόσμια) κοινωνία», έγραψε η Ζέτα Δούκα.