Ζέτα Δούκα: «Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα. Μη φοβάσαι»

Το νέο μήνυμα της ηθοποιού στο Instagram

Η αποκάλυψη της ηθοποιού στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» προκάλεσε σοκ στο Πανελλήνιο

Πέρασαν τρεις εβδομάδες από την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τη λεκτική και σωματική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη, κατά τη διάρκεια παλαιότερης συνεργασίας τους.

Δούκα: Το αισιόδοξο μήνυμα λίγες μέρες μετά την καταγγελία στον Κιμούλη

Από εκείνη τη στιγμή άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και ο ένας μετά τον άλλο έκαναν παρόμοιες καταγγελίες, οι οποίες επισκίασαν τη λάμψη του θεάτρου.

H Ζέτα Δούκα ζητάει από τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση για τις καταγγελίες

Ζέτα Δούκα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε να στηρίξει τον Πολιτισμό


Σήμερα, η ηθοποιός έκανε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιγράφοντας τα συναισθήματα που ένιωσε έπειτα από την απόφαση που πήρε να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό το γεγονός.

Η δημόσια διαφωνία της Ζέτας Δούκα στην ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να προτρέψει κι άλλους ανθρώπους να μιλήσουν ανοιχτά και να μην φοβούνται.

«Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την αποκάλυψη της βίας που υπέστην στην επαγγελματική μου ζωή. Γυρίζοντας πίσω το χρόνο, δε θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας που με κατέκλυζαν μέχρι και ένα δευτερόλεπτο πριν πάρω την απόφαση να μιλήσω ανοιχτά και συναισθηματικά.

Δε θα ξεχάσω όμως ποτέ, ένα δευτερόλεπτο μετά την αποκάλυψη το αίσθημα της γαλήνης και της δύναμης. Ήταν σαν να με έλουζε ένα ζεστό φως που απελευθέρωσε και ελάφρυνε επιτόπου την ψυχή μου. Δε θα ξεχάσω σίγουρα ποτέ το δίχτυ ασφάλειας που στήθηκε από συναδέλφους, φίλους, από γνωστούς και αγνώστους που διέκριναν την αλήθεια μου και εκτίμησαν ότι ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή.
Κι έτσι τώρα είμαστε όλοι μαζί! Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, τη δύναμή σου, την αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί. Βασανίστηκες και πρέπει να γιατρευτείς. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει. Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα, είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου. Μη φοβάσαι», έγραψε η Ζέτα Δούκα στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top