Σάκης Τανιμανίδης: Κρατάει αγκαλιά τη μία κόρη του και η άλλη κλαίει!

Ο παρουσιαστής και η Χριστίνα Μπόμπα έγιναν πρόσφατα γονείς

Ξετρελαμένος με τα δίδυμα κορίτσια του που ήρθαν στη ζωή στις 23 Ιουνίου είναι ο Σάκης Τανιμανίδης!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο παρουσιαστής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού ήθελαν πολύ να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. 

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο!

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι είναι στο σπίτι και φροντίζει τα διδυμάκια. Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε ένα τρυφερό βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να κρατά στην αγκαλιά του τη μία του κόρη, την πιο ήρεμη όπως είπε, και από μέσα να ακούγεται η άλλη, η οποία κλαίει!

Μπόμπα: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννηση των διδύμων

To τρισευτυχισμένο ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε πει χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστούμε πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας. Είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί από αυτά τα νοσοκομεία βγαίνουν χιλιάδες μωρά. Τα δικά μας δεν τα νιώθουμε διαφορετικά, αλλά παίρνουμε την αγάπη σας. Δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε. Δεν ήμουν μέσα στον τοκετό γιατί δεν επιτρέπεται». Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η γλυκιά μαμά:

Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά: Είναι οι κόρες του ολόιδιες μεταξύ τους;

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας. Δεν το πιστεύω πως πριν από πέντε μέρες είχα δυο ανθρώπους μέσα μου. Συγκινούμαι εύκολα. Όταν μου της έδωσαν αγκαλιά στο χειρουργείο ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top