Μπόμπα: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννηση των διδύμων

Όλα όσα είπε για το εμβόλιο η Χριστίνα Μπόμπα

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Χριστίνα Μπόμπα μετά τη γέννηση των διδύμων κοριτσιών της!

Η μελαχρινή καλλονή μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ για το εμβόλιο, με σκοπό να παρακινήσει τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της λίγο πριν κοιμηθούν

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αποκάλυψε πως έκλεισε και εκείνη το ραντεβού της για τις 13 Ιουλίου.

«Εξαιτίας της εγκυμοσύνης και επειδή δεν είχε ακόμη διευκαλυνθεί αν επιτρέπεται ή όχι να εμβολιαστώ γιατί ήμουν έγκυος, δεν είχα κλείσει. Τώρα έκλεισα το ραντεβού μου για να κάνω το εμβόλιο στις 13 του μήνα για να προστατεύσω τον εαυτό μου και τους γύρω μου και τις κόρες μου. Οι θηλάζουσες μπορούμε να εμβολιαστούμε και ενδείκνυται κιόλας για να προστατεύσουμε και τα παιδιά μας. Τώρα είμαστε εκτεθειμένοι αν βγούμε έξω. Αν βγω και γυρίσω μετά στις κόρες μου, είναι επικίνδυνο.

Είναι μεγάλη συζήτηση αλλά πρέπει να ακούμε τους γιατρούς μας και τους επιστήμονες. Μου είπαν ότι στις θηλάζουσες το Pfizer και το Moderna είναι απόλυτα ασφαλές, οπότε για μένα ο πιο ασφαλής δρόμος είναι να εμβολιαστώ. Εγώ και ο Σάκης Τανιμανίδης ήμασταν από τους πρώτους που νοσήσαμε με κορωνοϊό. Ήμουν μάλιστα το νούμερο 100.

Ο κόσμος είναι διχασμένος και μέσα σε μια δημοκρατία που ζούμε είναι απόλυτα σεβαστές όλες οι απόψεις. Αλλά αυτή τη στιγμή μιλάμε για ένα θέμα δημόσιας υγείας. Τον πρώτο λόγο έχουν οι επιστήμονες. Εμείς έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε στον κόσμο και να τον παρακινήσουμε. Μιλάω με τον κόσμο και λέω τη γνώμη μου. Είναι περισσότερο τρομακτικό το να νοσήσεις παρά το να εμβολιαστείς» είπε η Χριστίνα Μπόμπα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top