Ορέστης Τζιόβας: Θα έλεγε «ναι» στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου;

«Δεν είναι κάτι διαφορετικό από μια σχέση ο γάμος», είπε ο ηθοποιός

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Νυφικό Κρεβάτι» όπου πρωταγωνιστεί ο Ορέστης Τζιόβας και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο Ισίδωρος Φίκαρης συνάντησε τον γνωστό πρωταγωνιστή και τον ρώτησε μεταξύ άλλων για το αν του έχει συμβεί στο παρελθόν να είναι με μία κοπέλα κι εκείνη να θέλει να παντρευτεί αλλά εκείνος όχι.

Έλληνας ζεν πρεμιέ δηλώνει: «Ναι μου λείπει ένας νέος έρωτας!»

«Μου έχει τύχει να ήθελε σύντροφός μου γάμο και εγώ να μην ήθελα. Το απέφυγα άμεσα, τρέχοντας», δήλωσε ο ίδιος.

Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο του 2018, ο Ορέστης Τζιόβας παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Κατερίνα Φλώρο. Αυτός ο χρόνος δε διήρκησε πολύ, αφού έναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Από τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού τον Σεπτέμβριο του 2018 /Φωτογραφια NDP Photo Agency

Από τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού τον Σεπτέμβριο του 2018 /Φωτογραφια NDP Photo Agency

Τι γεύση του έχει αφήσει αυτό το διαζύγιο; Σκέφτεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά; «Δεν ξέρω αν υπάρχει ενδεχόμενο δεύτερου γάμου. Γιατί υπήρχε πρώτου; Δεν είναι κάτι διαφορετικό από μια σχέση ο γάμος, πέρα από μια επισημοποίηση νομική. Το έχω χειριστεί καλά με την προσωπική μου ζωή. Δε με ρωτάνε πολλά γιατί φοβούνται».

Διαζύγιο για τον Ορέστη Τζιόβα έναν χρόνο μετά τον γάμο!

«Είμαι πιο επιφυλακτικός σε μια δέσμευση όχι μετά την εμπειρία του γάμου μου, αλλά μετά από την εμπειρία μου στη ζωή. Υπάρχει πολύ φλερτ στη ζωή μου. Κάνω chat από 13 ετών είναι μέσα στο αίμα μου», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση για διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση, αλλά έχει αρνηθεί γιατί δεν τον εκφράζουν πολύ.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top