Δήμητρα Κατσαφάδου: Η δυσκολία τεκνοποίησης και η υιοθεσία

«Ο αδελφός μου ήταν το στήριγμά μου στην κατάθλιψη»

Καλεσμένη σήμερα της Κατερίνας Καραβάτου «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήταν ηΔήμητρα Κατσαφάδου, η οποία έδωσε μία εφόλης της ύλης συνέντευξη.

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Θα έβλεπα ερωτικά τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι μία επιτυχημένη χημικός και επιχειρηματίας, που έχει γίνει ευρέως γνωστή για τη viral ατάκα της «η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης». Σε μία εφόλης της ύλης συνέντευξη σήμερα «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε για όλα: Για τη σημασία του motto της που έγινε viral, την εταιρία της, την οικογένειά της, τον κόσμο που την ακολουθεί, τις σκέψεις να υιοθετήσει ένα παιδί, καθώς και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει ανά καιρούς.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου δήλωσε ότι φιλοξενεί στο σπίτι της κόσμο που έχει ανάγκη και ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί και μελλοντικά να δημιουργήσει και ένα ίδρυμα για εγκαταλελειμμένα παιδιά

Η Δήμητρα Κατσαφάδου αναφέρθηκε στον εχθρό της, που είναι η μοναξιά, τους 15 σκύλους που φροντίζει και την ανιδιοτελή αγάπη που της προσφέρουν. Επίσης, τόνισε ότι θα ήθελε ο σύντροφό της να είναι ώριμος, να έχει ένα επίπεδο και μία ωριμότητα ψυχής. 

Κατσαφάδου: «Τα αδέρφια μου είναι το στήριγμά μου»

Στην ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου εάν είδε ανθρώπους να ξαναμπαίνουν στη ζωή της από τη στιγμή που έγινε γνωστή μέσω της προβολής στην τηλεόραση, η Δήμητρα Κατσαφάδου απάντησε: «Υπάρχει και αυτό πολύ έντονα. Είμαι η έννοια της αυτοδημιουργίας, επειδή δεν υπήρχε εταιρία πριν και όλα είναι φτιαγμένα από το μηδέν, υπάρχει αυτό το φαινόμενο πολύ. Απλώς υπάρχουν τα "μαντρόσκυλα" γύρω μου, δηλαδή η οικογένειά μου, που δεν επιτρέπουν πολλά πράγματα». 

Δήμητρα Κατσαφάδου: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της στο Κορωπί

Η αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας εξομολογήθηκε πως λόγω του επίπονου διαζυγίου που πέρασε έπασχε από καταθλιπτική διαταραχή και ότι ο αδελφός της, Νικόλας, που του έχει ιδιαίτερη αδυναμία ήταν ένας από τους ανθρώπους που τη στήριξαν και τη βοήθησαν να ξεπεράσει τις φοβίες της και να προχωρήσει.

Παίρνοντας τον λόγο, ο αδελφός της σχολίασε ότι τη Δήμητρα την αγαπούν όλα τα αδέρφια της και τη στήριξαν και τη στηρίζουν.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου εξομολογήθηκε πως λόγω του επίπονου διαζυγίου που πέρασε έπασχε από καταθλιπτική διαταραχή 

Η σκέψη να υιοθετήσει ένα παιδί

«Πολλές φορές η ζωή είναι απρόβλεπτη. Το τι θέλεις να κάνεις με το τι έχει ο Θεός στα σχέδιά του, μπορεί να απέχει πάρα πολύ...» και συνέχισε λέγοντας: «Μία από τις κοπέλες που φιλοξενώ στο σπίτι, είναι ένα κορίτσι υιοθετημένο, το οποίο το είχαν παρατήσει στα σκουπίδια. Και βέβαια είναι μεγάλη τώρα, την κατάλαβα ότι είναι πολύ βασανισμένη και μένει στο σπίτι μου».  

«Μάλιστα, προχθές είχα μία σκέψη να υιοθετήσω όντως παιδί, είμαι πολύ κοντά και εκείνη μου είπε: "Μην το συζητάς, θα σε βοηθάω εγώ, εμένα με άφησαν στα σκουπίδια..." Για εμένα αυτά είναι στιγμές». Και συνέχισε τονίζοντας: «Έχω μία δυσκολία στην τεκνοποίηση λόγω άγχους και το'χω και όνειρο να κάνω ένα ίδρυμα για παιδάκια εγκαταλελειμμένα».

Έδωσε, μάλιστα, και μία συμβουλή στην Κατερίνα Καραβάτου: «Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι είσαι διαμάντι και πρέπει να διώξεις τους τοξικούς από πάνω σου. Πρέπει να αγαπάς και να αγαπιέσαι στο έπακρο και να καταλαβαίνουν την ψυχούλα σου» είπε. 

Στο τέλος, η επιτυχημένη επιχειρηματίας σχολίασε: «Είναι σημαντικό να σου κάνουν μία ψυχανάληση μέσω ερωτήσεων και στο τέλος να καταλαβαίνεις ότι έχεις καταφέρει κάτι σε ανθρώπινο επίπεδο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top