Αιμιλιάνο Μάρκου: «Όσο πιο αδιάφορος είσαι, τόσο πιο μπροστά θα πας»

Τα σχέδιά του μετά το fashion show των Dolce and Cabbana

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και της Κατερίνας Καραβάτου ήταν ο Αιμιλιάνο Μάρκου. To νεαρό μοντέλο έφτασε έως τον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς GNTM 3, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Βέβαια, ο Αιμιλιάνο έχει ήδη ξεκινήσει συνεργάζεται με σπουδαία ονόματα στον χώρο της μόδας.

Αιμιλιάνο Μάρκου: Μετά το GNTM έκανε catwalk στο show των Dolce and Cabbana

Απόδειξη είναι το γεγονός ότι περπάτησε στην πασαρέλα του fashion show των Dolce and Cabbana στο Μιλάνο. Τα επαγγελματικά σχέδια για το μοντέλο έπειτα από τον διαγωνισμό ομορφιάς πάνε πάρα πολύ καλά και όλο και περισσότερες πόρτες ανοίγουν. Πρόσφατα, κατάφερε μέσα από casting 1.500 ατόμων να τον επιλέξουν για το πολυπόθητο show των Ιταλών σχεδιαστών. Όπως είπε και ο ίδιος: «Είναι μία επένδυση που κάνεις για τον εαυτό σου. Δίνεις για να πάρεις».

«Στο casting των Dolce & Cabbana είχε αναμονή δύο ώρες. Εκεί δεν έχει σημασία πόσους followers έχεις ή πόσο γνωστός είσαι. Περιμένεις στην ουρά με το καρτελάκι σου, πας σε βλέπουν και από εκεί και ύστερα, εάν αρέσεις, αρέσεις». Και συνέχισε: «Το πιο βασικό είναι ότι όσο πιο αδιάφορος είσαι, τόσο πιο μπροστά θα πας. Tο σημαντικό είναι να μη σε επηρεάζει τίποτα».

«Για παράδειγμα χθες έχασα μία option για καμπάνια Hugo Boss, μεγάλη εταιρία, με αρκετά χρήματα, αλλά οι ευκαιρίες πάνε και έρχονται, πάμε για τη επόμενη». 

Αιμιλιάνο για Μαριαγάπη: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι ο ένας με τον άλλον!»

Όταν έλαβε το email στο οποίο τον ενημέρωναν ότι έχει μία θέση στο catwalk των διάσημων Ιταλών σχεδιαστών, ο Αιμιλιάνο φυσικά χάρηκε πολύ και ενημέρωσε τους δικούς του, όπως δήλωσε: «Πρώτα πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου και ύστερα τη Μαριαγάπη. Όλοι ήταν πολύ περήφανοι και χαρούμενοι. Είδαν το show live». Έπειτα πρόσθεσε ότι στόχος του αυτό το διάστημα είναι με τα χρήματα που κερδίζει από την εγχώρια αγορά, να τα επενδύει για ταξίδια και γνωριμίες στο εξωτερικό, έχοντας ως σκοπό μελλοντικά μία διεθνής καριέρα. 

Επίσης μίλησε για την πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε για το γερμανικό ανδρικό περιοδικό Esquire. Η φωτογράφιση έγινε στην Ελλάδα και όπως δήλωσε ο Αιμιλιάνο ήταν μία πάρα πολύ όμορφη εμπειρία. «Ένα μήνυμα που θέλω να μεταφέρω και στα υπόλοιπα μοντέλα που είναι εδώ στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, είναι να πάρουν την απόφαση να βγουν στο εξωτερικό, γιατί έτσι περνάς σε άλλο level. Από το GNTM βγαίνεις έτοιμο μοντέλο, αποδεδειγμένα».

Γιώργος Καράβας: Ο ρόλος στο GNTM 4 και η νέα κριτής Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Όσον αφορά στον Γιώργο Καράβα, ο Αιμιλιάνο είπε τα καλύτερα λόγια: «Είναι πάντα μετρημένος στα λόγια του, ό,τι έλεγε, έχει βγει στο μέλλον. Μου αρέσει πάρα πολύ. Μου έχουν μείνει οι συμβουλές του, κυρίως off κάμερα, που μοιραζόταν τις εμπειρίες του μαζί μας, τη διαβίωση και τις δυσκολίες στο εξωτερικό, αυτά ήταν πάρα πολύ βοηθητικά για μένα και γενικά για όλα τα μοντέλα».

Τέλος, ο Αιμιλιάνο δήλωσε ότι αναμένει με ανυπομονυσία το νέο GNTM, γιατί έχει ακούσει ότι θα υπάρχουν πολύ δυνατές συμμετοχές και σε αγόρια, αλλά και σε κορίτσια και ότι έχει ακούσει τα καλύτερα και για τη νέα κριτή του διαγωνισμού ομορφιάς Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top