Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Δάντη – Πέθανε ο αδερφός του

Το συγκινητικό «αντίο» του τραγουδιστή στο Instagram

Στιγμιότυπα από την πρόσφατη βόλτα του Χρήστου Δάντη στη Γλυφάδα

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» τις τελευταίες ώρες ο Χρήστος Δάντης, αφού ο αδερφός του πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας του αγαπημένου του προσώπου έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στα social media.

Ο Σάββας Αξιώτης όπως ανέφερε ο Χρήστος Δάντης ήταν ένας άνθρωπος που ξεκίνησε το κίνημα εναλλακτικών Θεάτρων στο Κέντρο της Αθήνας και στο Μεταξουργείο. Toυ άρεσε να ανεβάζει πρωτοποριακές παραστάσεις δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στους συγγραφείς του παραλόγου.

Χρήστος Δάντης: Στη Γλυφάδα με μελαχρινή καλλονή στο πλευρό του

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο εκλιπών και ο διάσημος τραγουδιστής ήταν αδέρφια από την ίδια μητέρα αλλά από διαφορετικό πατέρα, και αυτός είναι ο λόγος που είχαν διαφορετικά επίθετα.

«Καλοί μου φίλοι… Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον αδελφό μας,Σαββα Αξιωτη. Έναν πρωτοπόρο του εναλλακτικού Θεάτρου,έναν άνθρωπο που ξεκίνησε το κίνημα εναλλακτικών Θεάτρων στο Κέντρο της Αθήνας,στο Μεταξουργείο,και μετά ακολούθησαν πολλοί.

 

Ήταν ένας άνθρωπος που μου εμαθε πολλά. Από την ευγένεια,μέχρι τη συμφιλίωση μου με το άγνωστο,το διαφορετικό,το παράδοξο για τα καθιερωμένα.

Συνεργαστήκαμε Από το «ξεμπάζωμα» του Θεάτρου του «Περιθώριο» στη Μεγάλου Αλεξάνδρου,τα φώτα που «επαιζα» και τις «Μπομπινες» με τις μουσικές στις παραστάσεις του,μέχρι τα λιγοστά τραγούδια που γράψαμε παρέα,μεταξύ αυτών και το «Κομμάτια» που μετράει 22 χρόνια. Ο Σαββας «έφυγε» στο σπιτι του στον Βυρωνα από ανακοπή. Από σήμερα βρίσκεται κοντά στη γυναίκα που αγάπησε πιο πολύ στη ζωή του,τη Μάνα μας. Αντίο Σάββα..

Μαρία,Αλεξάνδρα,Χρήστος», έγραψε ο Χρήστος Δάντης κάτω από τη φωτογραφία του αδερφού του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top