Τζώνυ Θεοδωρίδης: Για τρίτη φορά μπαμπάς ο ηθοποιός στα 59 του

Τι δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

O Τζώνυ Θεοδωρίδης μπορεί να είναι από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά για την προσωπική του ζωή δεν γνωρίζουμε και πολλά. Ο ίδιος, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά.

Γιάννης Βαρδής: «Ήθελα πολύ να γίνει νονός ο Αντώνης Ρέμος»

Ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από σειρές της δεκαετίας του ’80 αλλά και τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου απέκτησε ένα κοριτσάκι. Τη χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από το Facebook, βάζοντας μια φωτογραφία της εγκυμονούσας συζύγου του Σύλβιας Δημητρακοπούλου και της πρώτης τους κόρης. «Σας ευχαριστώ πολύ για το σημερινό δώρο. Ήρθε και η άλλη αδερφούλα».

Στη συνέχεια, ανήρτησε μια φωτογραφία της νεογέννητης Δανάης, όπως θα είναι το όνομά της. «Ρε δεν σας ξέρω, αλλά ευχαριστούμε για τις όμορφες ευχές σας, θα τα πούμε μόλις βγω από εδώ που με έχουν κρυμμένη… Φιλιά Δανάη», έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα.

Μαρία Ηλίακη: Δείτε τη να θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της

Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός έχει άλλη δύο κόρες. Τη Μελίτα, την οποία έχει αποκτήσει με τη Βίκυ Πουλάκη, αλλά και μία ακόμη κόρη με την Σύλβια Δημητρακοπούλου που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top