Θεοδωρίδου: Η συγκίνηση όταν παρέλαβε το βραβείο από τις κόρες της στα MAD

Πήρε το τιμητικό βραβείο των MAD VMA 2021

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν το πρόσωπο που παρέλαβε τη φετινή χρονιά το τιμητικό βραβείο των MAD VMA 2021 για την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό τραγούδι.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Δείτε το τρυφερό βίντεο με τις δύο κόρες της!

Οι κόρες της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννα και Ανδριάννα ήταν εκείνες που ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να βραβεύσουν τη μητέρα τους. Πριν όμως το κάνουν αυτό αναφέρθηκαν σε εκείνη με τα πιο όμορφα λόγια.

Στη συνέχεια, στη σκηνή εμφανίστηκε και η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε το κοινό και τους συνεργάτες της όμως έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στα δυο της παιδιά που όπως είπε αποτελούν τους δυο βασικούς πυλώνες της ζωής της.

Η τραγουδίστρια το πρωί του Σαββάτου ανέβασε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο για τις κόρες της: 

«Το μεγαλύτερο βραβείο μου είναι η Χριστιάνα μου και η Ανδριάνα μου.. εχθές μου χάρισαν το βραβείο της άλλης μου μεγάλης αγάπης…του τραγουδιού…αυτό είναι ευτυχία.. σας ευχαριστώ όλους εσάς ρε παιδιά που κάθε μέρα κάνετε τα όνειρα μου αληθινά.. όλα είναι μαγικά..».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top