Π. Αναστασοπούλου: «Μιλάμε για γυναικοκτονίες, είμαι σε οριακό κομμάτι»

Δείτε όσα είπε φανερά αναστατωμένη η ηθοποιός

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Φανερά αναστατωμένη με όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο αλλά και την υπόθεση των Γλυκών Νερών, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Love it του ΣΚΑΪ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δείτε την πώς ήταν στα 15 της!

«Βλέπω πράγματα που με ανατριχιάζουν αυτές τις μέρες στην τηλεόραση και δε πιστεύω ότι το νομικό μας σύστημα αυτή τη στιγμή είναι ικανό να βάλει τα πράγματα στη θέση του. Με τρομάζει πάρα πολύ αυτό. Θεωρώ ότι αν σε γεγονότα πάρα πολύ σοβαρά η καταδίκη είναι τόσο μικρή σε διάρκεια, τότε στις υποθέσεις που αναφέρεσαι θα είναι κάτι αστείο», απάντησε η ηθοποιός στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Φώτης Μπερνάντο Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Γλυκά Νερά: Έτσι σχολίασαν οι επώνυμοι την ομολογία του 32χρονου δολοφόνου

Στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό… Μιλάμε για γυναικοκτονίες αυτή τη στιγμή, δεν περνάω πολύ καλά με όλο αυτό, είμαι σε οριακό κομμάτι. Διαμαρτύρομαι αυτή τη στιγμή και θα ήθελα να μπορέσω να διαμαρτυρηθώ και με άλλο τρόπο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να αλλάξει το οτιδήποτε. Νομίζω πως όλες μας κάτι πρέπει να κάνουμε. Οι νόμοι δε μας ευνοούν. Ένας βιαστής εκτίει μια ποινή πέντε χρόνων, βγαίνει έξω και ξαναβιάζει».

Αναστασοπούλου για Μπάρμπα: «Της είπα κάτι στον δρόμο, ελπίζω να το άκουσε»

«Δεν είμαι προστατευμένη από πουθενά, ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε τα παιδιά μου, ούτε καμία γυναίκα. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διαμαρτυρηθούμε αλλά μόνο στα social media, πρακτικά πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει. Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Δε θέλω να έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όμως υπάρχουν γεγονότα που μιλούν από μόνα τους», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top