H Victoria's Secret αποχαιρετά κι επισήμως τα «αγγελάκια»

Το brand επαναπροσδιορίζει το τι είναι σέξι μέσα από μια νέα πλατφόρμα

Η Victoria’s Secret άφησε κι επισήμως πίσω της την εποχή με τα «αγγελάκια» της και αποφάσισε να μπει σε μια νέα εποχή επαναπροσδιορίζοντας τι είναι σέξι.

Το brand λανσάρει μια νέα πλατφόρμα επικοινωνίας με τις γυναίκες, όπως δήλωσε η διευθύντρια marketing Martha Pease, το ‘VS Collective’, αλλά και τον οργανισμό Global Fund for Women’s Cancers.

Η Priyanka Chopra αλλά και η Meghan Rapinoe θα είναι ανάμεσα στα πρόσωπα της νέας πλατφόρμας που είναι "επιτυχημένες γυναίκες που μοιράζονται ένα κοινό πάθος για θετική αλλαγή".

Το brand πριν δύο χρόνια είχε ακυρώσει το διάσημο show του μετά από την αρνητική κριτική που δέχτηκε επειδή δεν δεχόταν μοντέλα κάθε νούμερου και καταγωγής. Πλέον φαίνεται ότι προσπαθεί να συμπορευτεί με τα brands που αγκαλιάζουν το diversity αλλά και τις κοινωνικές ανησυχίες, στοχεύοντας μάλιστα να κάνει κάθε χρόνο δωρεά 5 εκατομμυρίων για την έρευνα των φυλετικών ανισοτήτων αλλά και τις "καινοτομίες που βελτιώνουν τις θεραπείες ενάντια στους καρκίνους που εμφανίζονται στις γυναίκες", όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top