Κατερίνα Διδασκάλου: Θαυμαστής της την έκανε τατουάζ στο χέρι του!

Δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που συγκίνησε την ηθοποιό

«Άγριες Μέλισσες»: Πού θα δούμε τους ηθοποιούς που αποχωρούν από τη σειρά - Δείτε το ρεπορτάζ της «Φωλιάς των Κου Κου»

Μας ξάφνιασε με την τελευταία της ανάρτηση η Κατερίνα Διδασκάλου, καθώς αποκάλυψε ότι ένας θαυμαστής της την έκανε… τατουάζ!

Η Κατερίνα Διδασκάλου

Η Κατερίνα Διδασκάλου στην επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Άγριες Μέλισσες: Η Διδασκάλου με μαγιό στέλνει το μήνυμά της για το φινάλε

Συγκεκριμένα, ο Νίκος, όπως είναι το όνομά του, επέλεξε να κάνει τατουάζ στο χέρι του τη φιγούρα της γνωστής ηθοποιού και της έστειλε ένα σχετικό βίντεο με το με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ηρώδειο: Μαρέβα, «Μυρσίνη» και βασίλισσα Σοφία τίμησαν τον Ζούμπιν Μέτα

Ο θαυμαστής της επέλεξε να «χτυπήσει» στο χέρι του την «Ερατώ» από το έργο «Πόρνη από πάνω», την οποία και ενσαρκώνει η ηθοποιός στην ομώνυμη παράσταση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Κατερίνα Διδασκάλου συγκινήθηκε ιδιαίτερα βλέποντας τη φωτογραφία και το βίντεο που της έστειλε ο φαν της και τα μοιράστηκε με τους followers της γράφοντας στη λεζάντα:

«Ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ δώρο με όλη την έννοια της ΕΚΠΛΗΞΗΣ για τη δεκάχρονη επέτειο της ΠΟΡΝΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ από τον Νίκο που είδε την παράσταση, την αγάπησε και του λείπει , αυτά τα πέντε χρόνια που απουσιάζει από την Ελλάδα. Του εύχομαι να την ξαναδεί σύντομα!».

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Διδασκάλου στο Instagram:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top