Έξαλλη η Καίτη Γαρμπή με συνέδριο για την υπογονιμότητα: «Ντροπή»

«Δε θα το στήριζα ποτέ και δε θα είμαστε εκεί

Στο βίντεο της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» οι πρόσφατες δηλώσεις Γαρμπή- Σχοινά για το αφιέρωμα στον Φοίβο, την οικογένειά τους και την ιστορική πρόταση γάμου

Την έντονη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η Καίτη Γαρμπή για το προωθητικό βίντεο που δημιουργήθηκε για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας κι Αναπαραγωγικής Αυτονομίας, στο οποίο είχε προσκληθεί. 

Καίτη Γαρμπή: «Δεν υπάρχουν ένοχα ρούχα. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά»

Η τραγουδίστρια με ένα post της στο Instagram εξέφρασε την οργή της, καθώς σε αυτό παρουσιάζεται η γυναίκα δίχως να έχει ελεύθερη βούληση για το πότε θα γίνει μητέρα. 

Η δημόσια στήριξη της Καίτης Γαρμπή στον Δημήτρη Μοθωναίο

Ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για συνέδριο υπογονιμότητας

«Πριν από μερικές εβδομάδες που ζητήθηκε από τον γυναικολόγο… που με βοήθησε μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης να φέρω στον κόσμο το παιδί μου, να κάνω ένα βίντεο όπου θα απευθύνω πρόσκληση για το συνέδριο γονιμότητας. Επειδή του χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη, δέχτηκα να το κάνω. Πριν από λίγο όμως, είδα το προωθητικό βίντεο και εξεπλάγην. Εδώ παρουσιάζουν τη γυναίκα σαν ένα κομμάτι της αναπαραγωγικής διαδικασίας χωρίς το δικαίωμα ελεύθερης βούλησης. Ντροπή! Δε θα στήριζα ποτέ τέτοιες προσεγγίσεις και εννοείται πως εγώ και Διονύσης δεν θα είμαστε εκεί», ξεκαθάρισε η Καίτη Γαρμπή, δείχνοντας έτσι την οργή της. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top