Κατερίνα Λιόλιου: «Τραγικό το πόση έκταση πήρε το θέμα με τον Κωστόπουλο»

Η τραγουδίστρια μιλά για τη φημολογούμενη σχέση της με τον παρουσιαστή

H Κατερίνα Λιόλιου έδωσε σήμερα, Τετάρτη, μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ευτυχείτε». 

H γνωστή τραγουδίστρια αρχικά αναφέρθηκε σε τηλεοπτική πρόταση που της έγινε για το φετινό Survivor, την οποία απέρριψε: «Δεν είναι το αντικείμενο μου. Δεν είμαι ιδιαίτερα αθλητικός τύπος!» 

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής σχετικά με τη σχέση της Κατερίνας Λιόλιου με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η ίδια έδειξε την ενόχλησή της για την έκταση που είχε πάρει το θέμα στα ελληνικά media.

Κατερίνα Λιόλιου: Απαντά για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Κωστόπουλο

«Φυσικά και με ενόχλησε. Ήταν τραγικό το πόσο έκταση πήρε. Ένιωσα ότι χτυπιέμαι αλύπητα από παντού. Έπειτα από τόσους μήνες απορώ για τον λόγο. Δεν με ενδιαφέρει γιατί έγινε, δεν νομίζω ότι αφορά κάποιον, δεν έκανα τίποτα κακό» δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. 

Το ειδύλλιο του Πέτρου Κωστόπουλου με την Κατερίνα Λιόλιου ξεκίνησε να συζητάται στην αρχή του 2021, όταν οι δύο τους πέρασαν την Πρωτοχρονιά μαζί στο Ντουμπάι. 

Κωστόπουλος - Λιόλιου: «Έπεσαν» και τα unfollow στο Instagram!

Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ πολύ. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα στο Ντουμπάι, αλλά μέχρι εκεί» είχε δηλώσει τότε η τραγουδίστρια. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η σχέση αυτή ανήκει πλέον στο παρελθόν! 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top