Πασίγνωστο μοντέλο θα παρουσιάσει τα Εθνικά Καλλιστεία!

Επιστρέφει στην παρουσίαση έπειτα από 28 χρόνια

Η Βίκυ Κουλιανού ήταν μία από τις Ελληνίδες μοντέλα που μεσουράνησε στα '90s

Πέρασαν 28 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που η Βίκυ Κουλιανού παρουσίασε τα καλλιστεία. Συγκεκριμένα, την είδαμε σε αυτή τη θέση το 1993 όπου ήταν η οικοδέσποινα του διαγωνισμού ομορφιάς του ΑΝΤ1.

Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας της

Σήμερα, δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει και έτσι θα τη δούμε στο τιμόνι της παρουσίασης των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas 2021.

 

 

«Ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas είναι προσωπικός μου φίλος και συζητούσαμε εδώ και 5 χρόνια για την πραγματοποίηση αυτού του μεγάλου γεγονότος. Θεωρώντας ότι φέτος οι συνθήκες είναι πιο ώριμες από ποτέ, δέχτηκα με μεγάλη χαρά να είμαι στην θέση της παρουσιάστριας και να συνδράμω και εγώ σε μία τόσο όμορφη και λαμπερή εκδήλωση από τη δική μου θέση.

H Βίκυ Κουλιανού επιστρέφει στην παρουσίαση των καλλιστείων  έπειτα από 28 χρόνια

Η Ελλάδα επανέρχεται και ανακτά την χαμένη αίγλη της, και είμαι σίγουρη πως ο Γιώργος Κούβαρης είναι από τους καλύτερους θεματοφύλακες αυτού του μεγάλου έργου. Συμβάλω και εγώ με την παρουσία μου στο όραμα του προέδρου και είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα του τελικού θα μας δικαιώσει όλους σε μια λαμπερή βραδιά», ανέφερε η Βίκυ Κουλιανού.

Η επιλογή της Βίκυς Κουλιανού σε αυτή τη θέση δεν είναι διόλου τυχαία μιας και είναι μια γυναίκα σύμβολο για την ελληνική μόδα και όχι μόνο. Αποτελεί σημείο αναφοράς πολλές δεκαετίες , αφού είναι η μόνη Ελληνίδα που κατέκτησε τις διεθνείς πασαρέλες και τους μεγάλους οίκους μόδας παγκοσμίως.
H Βίκυ Κουλιανού θα είναι η παρουσιάστρια των Εθνικών καλλιστείων GS HELLAS 2021

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top