Σπύρος Σταμούλης: Αποκάλυψε πώς γλίτωσε το μουστάκι στις «Άγριες Μέλισσες»

Αυτά τα ονόματα έχει δώσει στις γάτες του...

Δείτε τη συνέντευξη του Σπύρου Σταμούλη στους «Κου Κου»

Ο ρόλος του Αλέξη Γραμματικού ολοκληρώθηκε στις «Άγριες Μέλισσες», με τον Σπύρο Σταμούλη που τον υποδύθηκε, να μιλάει για αυτή του στην εμπειρία στον Ισίδωρο Φίκαρη και τη «Φωλιά των Κου Κου».

Σε ένα σίριαλ που τα… μουστάκια στους αντρικούς χαρακτήρες κυριαρχούν εκείνος τη… γλίτωσε. «Το γλίτωσα, η υπεύθυνη ενδυματολόγος στη σειρά μου λέει "Μήπως να δοκιμάζαμε κάποιο γυαλί, να αφήσεις μουστάκι;". Το συζητήσαμε και της είπα ότι "Δε θα ήταν καλύτερα ενώ όλοι έχουν μουστάκι, να είναι ένας ρόλος χωρίς μουστάκι;" κι ευτυχώς το γλίτωσα!», δήλωσε γελώντας.

Σπύρος Σταμούλης

Τον ηθοποιό δεν τον είδαμε για πρώτη φορά φέτος στην τηλεόραση, αφού είχε έναν μικρό ρόλο στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη. «Έστω και με αυτόν τον ρόλο του κακού Τούρκου είμαι πολύ περήφανος, γιατί κάπως υπήρχα μέσα σε αυτό και βοήθησα να ακουστούν αυτές οι ιστορίες».

Όσον αφορά στο τι του έλεγε ο κόσμος για τις «Άγριες Μέλισσες», του ζητούσε να κλείσει τον Βόσκαρη στη φυλακή και στη συνέχεια να φυλακίσει τον Δούκα Σεβαστό, ενώ αποκάλυψε ότι κράτησε την ταυτότητα του ρόλου που υποδύθηκε.

Σπύρος Σταμούλης Γάτες

Ποιοι είναι ο Βελισάριος και η Ρουσλάνα που μπήκαν στη ζωή του Σπύρου Σταμούλη στις δύο καραντίνες; Τα γατάκια που υιοθέτησε και -όπως αποκάλυψε- ήθελε να τους δώσει ονόματα με χαρακτήρα!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top