Συνατσάκη: Σχολίασε φωτογραφία του Στρατή μετά τις φήμες περί «ειδυλλίου»

Τα δημοσιεύματα τούς θέλουν ζευγάρι

Βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου» για Συνατσάκη - Στρατή

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα και οι φήμες τον τελευταίο καιρό που θέλουν τη Μαίρη Συνατσάκη να είναι ζευγάρι με τον Ίαν Στρατή

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Μαζί στα παρασκήνια του YFSF

Η «Φωλιά των Κου Κου» μάλιστα, είχε αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες που τους «πρόδωσα». Μετά τον γάτο του τραγουδιστή που εμφανίστηκε στο βίντεο της Μαίρης στο Youtube και τα ίδια γυαλιά που έχουν φορέσει και οι δύο, ήρθαν και κάποια κοινά πλάνα από τα παρασκήνια του YFSF για να επιβεβαιώσουν ότι κάτι…. τρέχει μεταξύ τους!

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Είναι ζευγάρι ή είναι όλα συμπτώσεις;

Μέχρι σήμερα ωστόσο, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση περί «ειδυλλίου» μεταξύ τους.

Το βράδυ της Κυριακής όμως, μετά τον τελικό του YFSF, στον οποίο ο Ίαν ήταν ένας από τους τέσσερις φιναλίστ και τερμάτισε δεύτερος ως Michael Jackson, έκανε μια ανάρτηση στην οποία έσπευσε να σχολιάσει η Μαίρη Συνατσάκη. 

«Μαϊκλίαν Τζάκσον. Εγώ όταν χορεύω είναι θρίλερ η φάση, δεν το έχω ΚΑΘΟΛΟΥ αλλά, τελικός. Ευχαριστώ για όλα. Ήταν smooth» έγραψε ο Στρατής στη λεζάντα της ανάρτησής του, με τη Μαίρη Συνατσάκη να σχολιάζει από κάτω: «Ζμούθιαν».

Δείτε το σχόλιο της Συνατσάκη στην ανάρτηση Στρατή:
μαιρη συνατσακη ιαν στρατης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top