Χριστίνα Μπόμπα: Εμπνεύστηκε το παιδικό δωμάτιο από Αμερικανίδα influencer!

Μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη έφτιαξαν το πιο όμορφο δωμάτιο για τις μικρές!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης σύντομα θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους. 

Σάκης Τανιμανίδης: Τα παιχνίδια με την κοιλίτσα της Χριστίνας Μπόμπα

Η πανέμορφη influencer μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την εγκυμοσύνη της, ενώ ο παρουσιαστής δείχνει να ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς!

Χριστίνα Μπόμπα: To baby shower - έκπληξη που της ετοίμασαν οι φίλες της

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στην 34η εβδομάδα της κύησής της, πράγμα που σημαίνει πως σε λίγο καιρό μπαίνει στον μήνα της. Δεδομένου ότι εγκυμονεί δίδυμα, η γέννα της μπορεί να μην αργήσει πολύ, ενώ όπως έχει αποκαλύψει ήδη η ίδια πρόκειται να κάνει καισαρική τομή

Το σίγουρο είναι πάντως πως το ζευγάρι μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα έχει φέρει στον κόσμο τις δύο κόρες του, οπότε προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος που έχει η εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα;

Μάλιστα, σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έβαψαν το παιδικό δωμάτιο, στο οποίο η πανέμορφη μανούλα θα θηλάζει τις μικρές της!

Το ζευγάρι αποφάσισε να ζωγραφίσει ένα υπέροχο ουράνιο τόξο με παστέλ χρώματα, ενώ το υπόλοιπο δωμάτιο παρέμεινε στους τόνους του κρεμ, ώστε να εκπέμπει μια ηρεμία. 

Ωστόσο, ίσως η ιδέα της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη να μην ήταν τόσο τυχαία. Πριν από λίγες μέρες, η διάσημη influencer και tik toker Abbie Herbert ανήρτησε μια φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο της νεογέννητης κόρης της, Poppy. Όπως φαίνεται, και εκείνη έχει ζωγραφίσει ένα παστέλ ουράνιο τόξο στον τοίχο για την μικρή της! 

Ίσως το ζευγάρι της ελληνικής showbiz να εμπνεύστηκε από το πανέμορφο παιδικό δωμάτιο της Abbie Herbert και να αποφάσισε να το φτιάξει μόνο του για τα κορίτσια του. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top