Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει: «Προσπαθούσα δύο χρόνια να μείνω έγκυος»

Πότε λύγισε ο Σάκης Τανιμανίδης;

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Χριστίνας Μπόμπα στην Ελεονώρα Μελέτη

Με άκρως εξομολογητική διάθεση η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προκειμένου να μείνει έγκυος, αλλά και το πόσο της στάθηκε σε αυτή την «περιπέτεια» ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης, η γνωστή influencer αναφέρθηκε στην απόφαση του ζευγαριού να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση.

Χριστίνα Μπόμπα: Το πρόβλημα γονιμότητας που την οδήγησε στην εξωσωματική

«Ήταν για εμάς δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάναμε εξωσωματική οπότε περάσαμε από όλα τα στάδια όταν δεν ερχόταν. Όταν κάναμε την εμβρυομεταφορά περίμενα και προσευχόμουν. Ήμασταν εξοικειωμένοι με την ιδέα ότι μπορεί να είναι δίδυμα, γιατί είχαμε βάλει δύο έμβρυα και το ευχόμουν» ανέφερε αρχικά.

Ελεονώρα Μελέτη Χριστίνα Μπόμπα

Όπως εξομολογήθηκε, προσπαθούσαν με τον Σάκη Τανιμανίδη να μείνει έγκυος, αλλά ένα ιατρικό θέμα που αντιμετώπιζε μείωνε τις πιθανότητες να τα καταφέρουν. Η ψυχολογική φθορά ήταν μεγάλη κι έτσι από κοινού πήραν την απόφαση την περίοδο της πρώτης καραντίνας να προχωρήσουν με τη βοήθεια της επιστήμης.

«Πέρασαν περίπου δύο χρόνια και συνεχόμενα είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα. Είχαμε κάνει όλες τις εξετάσεις και όλα ήταν πολύ καλά. Στη συνέχεια αυτό άρχισε να με καταβάλλει αλλά μετά από δύο χρόνια μου ερχόταν η περίοδος κι έκλαιγα. Ψυχολογικά με έριχνε, ο Σάκης ήταν υποστηρικτικός κι έλεγε “δεν πειράζει” και δεν έβγαζε το συναίσθημά του, προσπαθούσε να με στηρίξει. Κάποια στιγμή, στην καραντίνα νούμερο ένα αισθάνθηκα ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο κι ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους κι ότι μειώνονται οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωράριο.

Ήταν γραφτό να έρθουν αυτά τα δύο κοριτσάκια. Ήταν δύσκολο στάδιο η ωοληψία και κουράστηκα. Ξέραμε από την αρχή ότι είμαι έγκυος κι ο γιατρός είπε ότι πιο έγκυος δε γίνεται… Πρώτη φορά είδα τον Σάκη να λυγίζει. Το είπα αμέσως στη μαμά μου, δεν κρατήθηκα»,αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: «Τσουγκρίζουν» τις κοιλίτσες τους! 

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης

Χριστίνα Μπόμπα: «Μακάρι τα κορίτσια μου να βρουν έναν άντρα σαν τον μπαμπά τους»

Μιλώντας για τον Σάκη Τανιμανίδη, τόνισε το πόσο υποστηρικτικός είναι και της προσφέρει πάντα ασφάλεια: «Γνωριστήκαμε γιατί η εταιρεία που δούλευα ήταν χορηγός της εκπομπής του. Στην πρώτη μας συνάντηση μου είχε φανεί πολύ φασαριόζος. Αλλά στο πρώτο ραντεβού είπα "εγώ αυτό τον άνδρα θα τον παντρευτώ". Όταν βγήκαμε σε εκείνο το ραντεβού είπα "αυτός είναι". Δε μου δημιούργησε ποτέ ανασφάλεια. Μακάρι τα κορίτσια μου να βρουν έναν άντρα σαν τον μπαμπά τους. Ο Σάκης δεν έχει ανασφάλεια για να τονίσει ότι έχει θαυμάστριες, οπότε δε μου καλλιέργησε ποτέ ένα συναίσθημα ανταγωνισμού.

Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι απειλείται η σχέση μας. Σε κάθε δυσκολία συσπειρωνόμαστε και πάμε μπροστά. Αρχικά είναι ένας καλός άνθρωπος. Με σεβόταν ήταν δοτικός. Είναι εργατικός, δημιουργικός και περνάμε και ωραία. Και είπα: "Αν δεν παντρευτώ αυτόν ποιον θα παντρευτώ". Ένιωθα ότι τον λατρεύω και με λατρεύει.

Χριστίνα Μπόμπα: Eτοιμάζει το παιδικό δωμάτιο των δίδυμων κοριτσιών της

Στη ζωή μας μπορεί να πληγωθώ αν ακούσω κάτι κακό κυρίως για τον Σάκη. Για να ακολουθήσω το Σάκη στον Άγιο Δομίνικο, πήγα να παραιτηθώ τη μέρα μάλιστα που πήρα προαγωγή. Έτρεμα. Αλλά το έκανα και δεν το μετάνιωσα ποτέ.

Το άγχος μου είναι αν θα προλαβαίνω να τα κάνω όλα με δυο παιδιά. Εγώ ήθελα αγόρια κι ο Σάκης κορίτσια, αλλά η χαρά μας είναι τόσο μεγάλη που δε μας νοιάζει. Πήγα τρεις φορές στο νοσοκομείο και φοβήθηκα. Ήταν κολικός νεφρού. Όλα πήγαν καλά», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top